reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@KatarzynaCarmen i @Bajdelka35 słodkie te Wasze maluchy [emoji7]
Tak jedne skończyły tydzień, dwa a jedne zaraz miesiąc skończą a moja ma mamę gdzieś, podokucza tetnem a pokopie po pęcherzu, i za nic nie chce się sobą pochwalić, bo po co [emoji16][emoji39][emoji12][emoji23]
To radzę się wyspać, bo później możesz zapomnieć. [emoji12] [emoji16]

Kurde no ja właśnie chyba za mało bo dziś 4 dzień i dawałam mu od rana 30ml i taki rozdarty i pcha ręce i smoka nie może załapać itp szuka i szuka ale bałam się ku zwiększyć aby brzuch nie bolał jeszcze wczoraj w szpitalu dostawał 20ml ale dziś na wieczór zrobilam mu 60ml i wszystko wyciągnął i nawet jeszcze ciągnal i poczytałem w necie że właśnie na 4 dzień to około 60ml trzeba juz podawać zobaczymy jaka nocka bo jak zjadł to wkoncu zasnął jak kamień spokojny
Kochana ja miałam tutaj opiekę po porodowa i ona mi mówiła ile mam podawać ja w 4 sobie podawałam już spokojnie 40ml w 5 dobie 50 ml i w 6 60ml w 7 70ml i dzisiaj 80ml do 90 mogę jej podać na dniach moja je co 3h , a Twój?

reklama
Do góry