reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Rety goj współczuję ja też zawsze się boję że się zarazi czymś :/ ja czekam na wypis, już dostałam część makulatury, jeszcze mąż po wizycie z córka dzwoni że skierowanie na wycięcie migdałów ma :( miało którejs dziecko z was wycinane?

reklama
Dziewczyny ja w szpitalu, lekarz robiąc mi usg stwierdził że serduszko za szybko bije więc po badaniu wysłał mnie na KTG a tam jeden wielki turkot i waliło od 180 do 220 uderzeń na minutę. Z miejsca powiedział że mam jechać do domu po torbę i do szpitala. Oczekiwali mnie tutaj, a numer taki że jak tu mi podłączyli KTG to zapis jest idealny. Ale kazali zostać. Jeszcze podczas wizyty u lekarza powiedział że jest 2cm rozwarcia. Skurczy nic nie mam. Także leżę sobie. Panie które mnie przyjmowały bardzo miłe.

Dziewczyny ja w szpitalu, lekarz robiąc mi usg stwierdził że serduszko za szybko bije więc po badaniu wysłał mnie na KTG a tam jeden wielki turkot i waliło od 180 do 220 uderzeń na minutę. Z miejsca powiedział że mam jechać do domu po torbę i do szpitala. Oczekiwali mnie tutaj, a numer taki że jak tu mi podłączyli KTG to zapis jest idealny. Ale kazali zostać. Jeszcze podczas wizyty u lekarza powiedział że jest 2cm rozwarcia. Skurczy nic nie mam. Także leżę sobie. Panie które mnie przyjmowały bardzo miłe.
Powiedzieli skąd taki zapis mógł być ? O to może do 30 nie doczekasz :)

Byliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
Gosiu trzymam kciuki za Mikiego. Zdróweczka dla kurczaczka a Tobie cierpliwości[emoji8][emoji8][emoji8]

Ważne, że jesteś pod dobrą opieką i mają na ciebie oko.
Jedziemy na Madalinskiego
Trzymam kciuki.

Trzymam kciuki :)

A z kogo nie robi :( ja mówię codziennie synu wychodź, a on nie reaguje :<
No ja wiem... :( Ale jakoś trzeba się doturlać do końca.. Coraz mniej przyjemne jest to czekanie kiedy tak wszystkie dziewczyny wokół rodzą ;)

Również mam Velvet
No to, że tak powiem: przegłosowane :) Też zamówię Velvet. Ładniejsze i praktyczniejsze. Niech tylko najpierw Blancia się urodzi, bo już nie chce mi się z kolejnym kurierem ryzykować, że przyjedzie zaraz po tym jak ja pojadę na porodówkę.

O! To może Ty też nas przegonisz? :)

@dareczka1994 w następne ciąże zachodzimy tak, żeby termin nie wypadał na koniec miesiąca, dobra? To nie na moją cierpliwość haha

reklama
Do góry