reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Byliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
Trzymam kciuki! Ładnie tyje ten Twój kurczaczek :)

Trzymam kciuki! Ładnie tyje ten Twój kurczaczek :)
No ja czułam że ma ze 3kg ale że ponad 3500 bym nie przypuszczała :) także to super choć myślałam że powie nam że histeryzuję żeby dać kropelki na brzuch czy coś... a nie że aż takie cuda. Kazała nie jechać na Madalińskiego żeby Nas na oddział nie położyli...

U mnie ponad dwa dni ;p

Lada chwila w Waszym przełożeniu na 2 dni to brzmi naprawdę krótko [emoji4]

Roiboos dziewczyno szykuj się :)
Dokładnie, 2 dni to nic skoro razem z Dareczką nastawiałyśmy się już na poród w czasie, kiedy Wy już będziecie rozszerzać maluchom dietę :D

Pewnie tak tylko mnie straszą te objawy, bo brzuch twardnieje praktycznie non stop, coś tam cały czas pobolewa jak na @, ale nie mam żadnych bolesnych skurczów.

Byliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
Trzymam kciuki za wyniki.
Pewnie zrobią USG i wszytsko okaże się ok i dostaniecie zalecenie kropelek :)
Mój też żółty, u dzieciaczków żółtaczka nawet 3 miesiące może schodzić, więc mam nadzieję, że wyniki wyjdą mu w normach.

Trzymam kciuki za Was i gorąco się modlę.

reklama
Trzymam kciuki :)
Niby tak, ale ta ciąża powolutku już robi ze mnie coraz większą kalekę i zaczynam przez to wysiadać psychicznie :/ Pocieszam się tym, że powoli jest coraz więcej przereklamowanych objawów to może w natężeniu jednak wywołają poród.
A z kogo nie robi :( ja mówię codziennie synu wychodź, a on nie reaguje :<

Do góry