U mnie to lada chwila teraz 48h no dobra... niecałe 48Wydaje mi się, ze jak czop z czymś to już lada chwila się zacznie
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Trzymam kciuki! Ładnie tyje ten Twój kurczaczekByliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
D
Deleted member 178444
Gość
U mnie ponad dwa dni ;pWydaje mi się, ze jak czop z czymś to już lada chwila się zacznie
No ja czułam że ma ze 3kg ale że ponad 3500 bym nie przypuszczała także to super choć myślałam że powie nam że histeryzuję żeby dać kropelki na brzuch czy coś... a nie że aż takie cuda. Kazała nie jechać na Madalińskiego żeby Nas na oddział nie położyli...Trzymam kciuki! Ładnie tyje ten Twój kurczaczek
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Lada chwila w Waszym przełożeniu na 2 dni to brzmi naprawdę krótko [emoji4]
Roiboos dziewczyno szykuj się
RooibosGirl
U mnie ponad dwa dni ;p
Dokładnie, 2 dni to nic skoro razem z Dareczką nastawiałyśmy się już na poród w czasie, kiedy Wy już będziecie rozszerzać maluchom dietęLada chwila w Waszym przełożeniu na 2 dni to brzmi naprawdę krótko [emoji4]
Pewnie tak tylko mnie straszą te objawy, bo brzuch twardnieje praktycznie non stop, coś tam cały czas pobolewa jak na @, ale nie mam żadnych bolesnych skurczów.
Trzymam kciuki za wyniki.Byliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
Pewnie zrobią USG i wszytsko okaże się ok i dostaniecie zalecenie kropelek
Mój też żółty, u dzieciaczków żółtaczka nawet 3 miesiące może schodzić, więc mam nadzieję, że wyniki wyjdą mu w normach.
KINDERBUENOO88
Trzymam kciuki za Was i gorąco się modlę.Byliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
reklama
xnightfall94
Trzymam kciukiByliśmy u pediatry. Młody już 3660g. Więc troszkę ponad 1kg od najniższej wagi. Nie podobała jej się żółtaczka ani ten brzuch i mamy jechać na Żwirki do WUMu zrobić na cito krew siki usg bunia także niedługo jedziemy a Was proszę o kciuki czy modlitwy co kto woli.
A z kogo nie robi ja mówię codziennie synu wychodź, a on nie reaguje :<Niby tak, ale ta ciąża powolutku już robi ze mnie coraz większą kalekę i zaczynam przez to wysiadać psychicznie :/ Pocieszam się tym, że powoli jest coraz więcej przereklamowanych objawów to może w natężeniu jednak wywołają poród.