reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Tak a propos odkladalnosci. Od 1,5 godziny próbuje, bo chciałabym się zdrzemnąć :p
IMG_20180919_082710.jpg

Załączniki

• IMG_20180919_082710.jpg
    IMG_20180919_082710.jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 444
Tak a propos odkladalnosci. Od 1,5 godziny próbuje, bo chciałabym się zdrzemnąć :pZobacz załącznik 899468

Widać na twarzy ze jesteś zmęczona ... biedna ... mój ma problem tylko jak go boli brzuch z odkladalnoscia ... a rzadko są chwile gdy go nie boli ... ale jak już się zdarza to nie ma problemu czy w dostawce czy w kołysce spać. O dziwo bo starsze wogole nie chciały

Dziewczyny cosdobrego w globulkach profilaktycznie przeciw infekcjom ? Położna mówiła żeby zacząć stosować skoro mam tendencje do takich rzeczy ale nie wiem co dobrego. Czy lactowaginal czy macie coś innego w zanadrzu o czym nie wiem

reklama
Do góry