reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny załapałam baby bluesa placzliwa jestem strasznie , dobrze że mam tą pomoc po porodzie co opiekuje się mną i moim dzieckiem to teraz idę spać , żeby nabrać siły . Pozdrawiam dziewczyny , i mam nadzieję że mój stan się z dnia na dzień się polepszy [emoji4][emoji16]

Spij i płacz lub na odwrót!
A to na pewno minie, spokojnie :)

U mnie jeszcze się zgadza, wczoraj podłogi myłam, dziś pomyłam tylko 100mkw i chyba dupa bo nawet brzuch nie stwardniał, wrrrr.... Ja mam jutro... Heh też mam taką nadzieję że ostatnia ale nadzieja matką głupich [emoji23]Na kiedy masz TP? @Olka.fasolka nie denerwuj się, 5gram dla takiego maluszka to spoko, grunt że nie spada z wagi [emoji5]

Co by tu jeszcze zrobić by coś ruszyło [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]
Sexu mam dość, sutki od maskowania bolą i tak skutków nie ma [emoji23][emoji23][emoji23][emoji12]

A co najbardziej wywołuje poród sex czy orgazm?? W sensie co jest bardziej istotne?

U mnie właśnie ciężko z orgazmem podczas seksu teraz w ciąży... Ale mi chodzi o to co mąż pozostawia [emoji23] niby ma właściwości że rozwarcie powstaje [emoji12]

Z tym różnie jest, dlatego pytam na czym bardziej się skupić :p

Ja muszę coś kombinować bo ostatnio była przerwa bo ten podziebiony to nie chciałam go ruszać :p ale marzy mi się by przed tym piątkiem to minimalnie choć coś ruszyło..

Brzuch mi się chyba obniżył prawda???
Czy tez sobie wkręcam ?:(

IMG_4120.JPG

Załączniki

• IMG_4120.JPG
    IMG_4120.JPG
    290,4 KB · Wyświetleń: 464
reklama
Moja uwielbia na wertepach spać. Najlepiej właśnie jak ją wytrzepie. To i kupa idzie dobrze [emoji23]Będzie dobrze! Trzymam kciuki [emoji110]Ja podaję strzykawką około 0.5 ml na raz, ale połowę i tak wypluwa [emoji23] tam w 1 ml jest 25 kropli. To tak około 10 ml podaję. Ale położna mówi, że można na spokojnie (symetykon nie wchłania się w jelitach). Można też Dolicol i Floractin i te inne kropelki na kolki i wzdęcia i żeby podawać, jeśli pomagają. Mówiła też o tych niemieckich kroplach SabSimplex czy jakoś tak, ale to taki sam skład jak Espumisan..

Była położna dzisiaj. Mała jutro kończy 3 tygodnie, przytyła już 1kg [emoji33]
Jaki piekny przyrost wagi. Zazdroscimy

Do góry