Sex ze sperma w środkuA co najbardziej wywołuje poród sex czy orgazm?? W sensie co jest bardziej istotne?
reklama
AgulaK82
Fanka BB :)
Niby dobrym domowym sposobem sprawdzenia na to czy brzuch się obniżył jest ile palców mieści między cycami a górną częścią brzucha.Z tym różnie jest, dlatego pytam na czym bardziej się skupić [emoji14]
Ja muszę coś kombinować bo ostatnio była przerwa bo ten podziebiony to nie chciałam go ruszać [emoji14] ale marzy mi się by przed tym piątkiem to minimalnie choć coś ruszyło..
Brzuch mi się chyba obniżył prawda???
Czy tez sobie wkręcam ?
Zobacz załącznik 899222
Chloe.Chloe
Potwierdzam, ze minie. Sen i odpoczynek najlepszym lekarstwem.Spij i płacz lub na odwrót!
A to na pewno minie, spokojnie
kasiaczek89pl
A ile podajesz kropli espumisanu? U nas wczoraj troche zaczal plakac od bolu brzuszka i dalam 5 kropli i za kilka godzin znowu 5 i mu przeszlo. Polozna mowila, ze taka dawka jest ok, ale nie wiem czy to nie za duzo. Dzis jeszcze pediatry zapytam.
Ja dawałam kropli 6 do 4 razy na dobę.
Chloe.Chloe
Na moje oko jest nisko.Z tym różnie jest, dlatego pytam na czym bardziej się skupić
Ja muszę coś kombinować bo ostatnio była przerwa bo ten podziebiony to nie chciałam go ruszać ale marzy mi się by przed tym piątkiem to minimalnie choć coś ruszyło..
Brzuch mi się chyba obniżył prawda???
Czy tez sobie wkręcam ?
Zobacz załącznik 899222
kasiaczek89pl
Moja uwielbia na wertepach spać. Najlepiej właśnie jak ją wytrzepie. To i kupa idzie dobrze [emoji23]Będzie dobrze! Trzymam kciuki [emoji110]Ja podaję strzykawką około 0.5 ml na raz, ale połowę i tak wypluwa [emoji23] tam w 1 ml jest 25 kropli. To tak około 10 ml podaję. Ale położna mówi, że można na spokojnie (symetykon nie wchłania się w jelitach). Można też Dolicol i Floractin i te inne kropelki na kolki i wzdęcia i żeby podawać, jeśli pomagają. Mówiła też o tych niemieckich kroplach SabSimplex czy jakoś tak, ale to taki sam skład jak Espumisan..
Była położna dzisiaj. Mała jutro kończy 3 tygodnie, przytyła już 1kg [emoji33]
Wow super. U nas 4 tyg i niecały kg. Ale pierwszy tydz nie tyl. A teraz ten brzuszek. Ale i tak położna chwali. My dziś dostaliśmy floractin dodatkowo i odstawiam jednak mleko i jaja ...
kasiaczek89pl
A można też stosować na bliznę na kroczu ?
Wiem że tam nie widać i w ogóle ale dla własnego komfortu chciałabym żeby ta blizna była jak najmniejsza
Nie mam pojęcia o tym. Rozumiem Cię.
kasiaczek89pl
Dzieki. A jak czesto mozna podawac te krople? Bo w ulotce espumisan sa zalecenia powyzej 1 miesiaca i wtedy jest nalisane, ze przed kazdym karmieniem, a u mlodszych?
Lekarz kazał tak jak na ulotce pisze. I ze można poniżej mc dawać spokojnie.
kasiaczek89pl
Co do nienoszenia dziecka że się nie domaga bo tak nauczone. No cóż... kiedyś czytałam o śierotkach niemowlakach i noworodkach na wielkiej szpitalnej sali które w ogóle nie płakały...
Ja byłam chowana bez noszenia. I moje rodzeństwo. Nie spaliśmy tez z mama nigdy. Ani raz. Ojca przykaz. I ja uważam ze przez to jestem jaka jestem. Sierota emocjonalna.
reklama
Chloe.Chloe
Mam pytanie techniczne: maly mi sie zasikuje. Czy to wina za luznego zalozenia pieluszki czy za malych pieluch (maz zamiast pampers 0 kupil happy0). Mam wrazenie, ze jest gorzej niz w pampers 1.
Szczegolnie prosze o rady mamy okruszkow ponizej 3kg.
Prawie z kazda zmiana pieluchy jest zmiana ciuchow
Szczegolnie prosze o rady mamy okruszkow ponizej 3kg.
Prawie z kazda zmiana pieluchy jest zmiana ciuchow