D
Deleted member 180961
Gość
My jednak zostajemy do jutra na obserwacji [emoji26] malutki przybral od wczoraj tylko 5g [emoji26]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki. A jak czesto mozna podawac te krople? Bo w ulotce espumisan sa zalecenia powyzej 1 miesiaca i wtedy jest nalisane, ze przed kazdym karmieniem, a u mlodszych?Moja uwielbia na wertepach spać. Najlepiej właśnie jak ją wytrzepie. To i kupa idzie dobrze [emoji23]Będzie dobrze! Trzymam kciuki [emoji110]Ja podaję strzykawką około 0.5 ml na raz, ale połowę i tak wypluwa [emoji23] tam w 1 ml jest 25 kropli. To tak około 10 ml podaję. Ale położna mówi, że można na spokojnie (symetykon nie wchłania się w jelitach). Można też Dolicol i Floractin i te inne kropelki na kolki i wzdęcia i żeby podawać, jeśli pomagają. Mówiła też o tych niemieckich kroplach SabSimplex czy jakoś tak, ale to taki sam skład jak Espumisan..
Była położna dzisiaj. Mała jutro kończy 3 tygodnie, przytyła już 1kg [emoji33]
My jednak zostajemy do jutra na obserwacji [emoji26] malutki przybral od wczoraj tylko 5g [emoji26]
I tak super, ze już odbija z wagą nie przejmuj się jutro wyjdziecie do domu.My jednak zostajemy do jutra na obserwacji [emoji26] malutki przybral od wczoraj tylko 5g [emoji26]
A ile spadl z wagi? Jak jest przyrost, to chyba ok.My jednak zostajemy do jutra na obserwacji [emoji26] malutki przybral od wczoraj tylko 5g [emoji26]
Trzymam kciuki już żeby mała jak najszybciej była z Tobą, będzie dobrze [emoji6]Był obchód idę na USG. Jestem jedyną osobą , której lekarz nie chce wypchnąć na porodówkę.
Powiedział ,że musi sprawdzić co się dzieje z małą . No wiadomo , przepływy , waga , wody. Bardzo się cieszę , bo się zainteresowal . Ta szyjka i rozwarcie nadal zero. Myślę ,że nie trzyma mnie tak bez powodu. Nie ma najmniejszych warunków do rodzenia. To usłyszałam.
Jestem niecierpliwa , ale dobrze ,że jestem w dobrych rękach. Musi być dobrze !!!!
U mnie jeszcze się zgadza, wczoraj podłogi myłam, dziś pomyłam tylko 100mkw i chyba dupa bo nawet brzuch nie stwardniał, wrrrr....Lista mam czekających na rozpakowanie:
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KINDERBUENOO88
klaraklara
Marciątko
martabunia
RooibosGirl
Shaggy
tola_tola
Zgadza się?
Ja mam jutro... Heh też mam taką nadzieję że ostatnia ale nadzieja matką głupich [emoji23]A mnie dziś czeka wizyta u gina. Ciekawa jestem czy ostatnia w tej ciąży.
Na kiedy masz TP?Jeszcze ja [emoji2]
@Olka.fasolka nie denerwuj się, 5gram dla takiego maluszka to spoko, grunt że nie spada z wagi [emoji5]My jednak zostajemy do jutra na obserwacji [emoji26] malutki przybral od wczoraj tylko 5g [emoji26]
Jutro na pewno wyjdziecieMy jednak zostajemy do jutra na obserwacji [emoji26] malutki przybral od wczoraj tylko 5g [emoji26]
Ja staram się na dobę nie przekraczać tego 1 ml. Teraz obecnie podaję Floractin, odstawiłam Espumisan.Dzieki. A jak czesto mozna podawac te krople? Bo w ulotce espumisan sa zalecenia powyzej 1 miesiaca i wtedy jest nalisane, ze przed kazdym karmieniem, a u mlodszych?
Z każdym dniem będzie coraz lepiejDziewczyny załapałam baby bluesa placzliwa jestem strasznie , dobrze że mam tą pomoc po porodzie co opiekuje się mną i moim dzieckiem to teraz idę spać , żeby nabrać siły . Pozdrawiam dziewczyny , i mam nadzieję że mój stan się z dnia na dzień się polepszy [emoji4][emoji16]