reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A byłaś nacinana ? Popękałas ? Chyba tak z tego co kojarzę wpisy chyba ze mylę panie. Kurczę pierwsze dni się tak nie czuje jakoś tego. Dopiero w domu bardziej zazwyczaj ... ale jak z każdym dniem bardziej to lepiej położnej pokazać żeby się nie okazało ze tam coś się przyplata ...
Mnie zle zszyli, juz w szpitalu ledwie chodzilam, gorzej niz niektore po cc (a tylko 2 szwy mialam). W koncu jak wrocilam dodomu po 2 dniach szwy mi sie rozeszly, wiec koniecznie trzeba zgłosic, ze cos nie tak

Mnie zle zszyli, juz w szpitalu ledwie chodzilam, gorzej niz niektore po cc (a tylko 2 szwy mialam). W koncu jak wrocilam dodomu po 2 dniach szwy mi sie rozeszly, wiec koniecznie trzeba zgłosic, ze cos nie tak

Lepiej sprawdzić. Zreszta ja z tych co dziesięć razy sprawdza żeby nie żałować, no ale niestety jak się raz człowiek przejedzie to potem jest ostrożny. Ja aż za bardzo ...

@Bajdelka35. trzymam kciuki i dawaj choć w telegraficznym skrócie znać bo czekam na Damiana jak na Mikołaja czekałam.

@martabunia. Jak tam syt.? Już był obchód? Rezygnujesz w razie co z balonika?? Pisz co zdecydują i ty co zdecydujesz w końcu i URODŹ JUŻ bo ile można dziecko w brzuchu trzymać ;)

Ja tez czekam na te dwa bobasy ;) dziewczyny dluuuugo z nami piszą i jakoś tak człowiek się czuje jakby w rodzinie się miało rodzic ;)

Aaa i miałam zachwalać. Na blizny. Staromodny pewnie już Cepan. Młoda miała bliznowiec po tym jej zbladł i zmniejszył się. A używała może z raz , dwa dziennie przez kilka dni. Ja mam pod kolanem taki suchy strupek i bliznę po ugryzieniu czegoś. Ciemne i nieładne. Dwa razy smarowałam i już jaśniejsze miękkie i mniej widoczne. Miałam różne maści polecane nowości za dużo pieniędzy a tu maść śmierdząca cebula za 17 zł okazała się super

Pochodzimy z wózkami to będziemy fit bez niczego. Potem basen z maluchem ... będziemy laski spowrotem
Tez tak myslalam, ale nie wiem jak bedzie ze spacerami.moj maluch okropnie podskakuje w wozku na wertepach i staram sie trzymac blisko domu poki co, a potem przyjdzie ta ciemna zimna jesien...pewnie na wiosne z takim polrocznym bobasem bedzie latwiej.

Był obchód idę na USG. Jestem jedyną osobą , której lekarz nie chce wypchnąć na porodówkę.

Powiedział ,że musi sprawdzić co się dzieje z małą . No wiadomo , przepływy , waga , wody. Bardzo się cieszę , bo się zainteresowal . Ta szyjka i rozwarcie nadal zero. Myślę ,że nie trzyma mnie tak bez powodu. Nie ma najmniejszych warunków do rodzenia. To usłyszałam.

Jestem niecierpliwa , ale dobrze ,że jestem w dobrych rękach. Musi być dobrze !!!!

reklama
I muszę zapolować w aptece na czopki i maść na hemoroidy
:wściekła/y::wściekła/y:
Po ciąży mi wyskoczył jeden taki dziad.
Jeszcze żeby to po SN. Wysiłkowo.
Przy tamtych porodach miałam.
Ale tu? Przy CC ?
Tak czy siak boli jak siedzę na twardym i czuje przy chodzeniu
:baffled:
Tylko nie wiem na co postawić
Teraz masz chyba pelen wybor, chyba ze ograniczenia z ciazy nadal obowiazuja. Wtedy unigel procto czopki.

Do góry