KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Rozmyślam aby odnaleźć kierownika oddziału i opowiedzieć co mnie spotkało że strony tej młodej lekarz
A kojarzysz jak się nazywała ? Bym wiedziała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozmyślam aby odnaleźć kierownika oddziału i opowiedzieć co mnie spotkało że strony tej młodej lekarz
Mnie zle zszyli, juz w szpitalu ledwie chodzilam, gorzej niz niektore po cc (a tylko 2 szwy mialam). W koncu jak wrocilam dodomu po 2 dniach szwy mi sie rozeszly, wiec koniecznie trzeba zgłosic, ze cos nie takA byłaś nacinana ? Popękałas ? Chyba tak z tego co kojarzę wpisy chyba ze mylę panie. Kurczę pierwsze dni się tak nie czuje jakoś tego. Dopiero w domu bardziej zazwyczaj ... ale jak z każdym dniem bardziej to lepiej położnej pokazać żeby się nie okazało ze tam coś się przyplata ...
Mnie zle zszyli, juz w szpitalu ledwie chodzilam, gorzej niz niektore po cc (a tylko 2 szwy mialam). W koncu jak wrocilam dodomu po 2 dniach szwy mi sie rozeszly, wiec koniecznie trzeba zgłosic, ze cos nie tak
Tak! Zdecydowanie! Ola dla siebie i dla innych rodzących. Na pewno nie byłaś pierwsza i ostatnia, która tak potraktowała...Rozmyślam aby odnaleźć kierownika oddziału i opowiedzieć co mnie spotkało że strony tej młodej lekarz
@Bajdelka35. trzymam kciuki i dawaj choć w telegraficznym skrócie znać bo czekam na Damiana jak na Mikołaja czekałam.
@martabunia. Jak tam syt.? Już był obchód? Rezygnujesz w razie co z balonika?? Pisz co zdecydują i ty co zdecydujesz w końcu i URODŹ JUŻ bo ile można dziecko w brzuchu trzymać
Tez tak myslalam, ale nie wiem jak bedzie ze spacerami.moj maluch okropnie podskakuje w wozku na wertepach i staram sie trzymac blisko domu poki co, a potem przyjdzie ta ciemna zimna jesien...pewnie na wiosne z takim polrocznym bobasem bedzie latwiej.Pochodzimy z wózkami to będziemy fit bez niczego. Potem basen z maluchem ... będziemy laski spowrotem
Jeżeli jest ludzki to myślę ,że warto.Rozmyślam aby odnaleźć kierownika oddziału i opowiedzieć co mnie spotkało że strony tej młodej lekarz
Teraz masz chyba pelen wybor, chyba ze ograniczenia z ciazy nadal obowiazuja. Wtedy unigel procto czopki.I muszę zapolować w aptece na czopki i maść na hemoroidy
Po ciąży mi wyskoczył jeden taki dziad.
Jeszcze żeby to po SN. Wysiłkowo.
Przy tamtych porodach miałam.
Ale tu? Przy CC ?
Tak czy siak boli jak siedzę na twardym i czuje przy chodzeniu
Tylko nie wiem na co postawić