reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

I muszę zapolować w aptece na czopki i maść na hemoroidy
:wściekła/y::wściekła/y:
Po ciąży mi wyskoczył jeden taki dziad.
Jeszcze żeby to po SN. Wysiłkowo.
Przy tamtych porodach miałam.
Ale tu? Przy CC ?
Tak czy siak boli jak siedzę na twardym i czuje przy chodzeniu
:baffled:
Tylko nie wiem na co postawić

Mnie tez czasem boli jak siedzę na twardym. Macać się nie macalam jeszcze. Nie wiem jak się zabrać za ten temat wogole ... w ciąży było ok. Dopiero po porodzie zaczęłam czuć. Pierwsze dni nie mogłam siedzieć wogole ze wzgl na tyłek. Teraz już czasem

reklama
Mam, polecam. Najlepiej skrętny. Daje bardziej w dupę ;)
Na zwykłym to i po 70 minut nieraz robiłam. Potem mi się popsuł i kupiłam skretny. To po 20 minutach mam dość dziadostwa :laugh2:
A robię zwykle po 30 minut dziennie. Tzn przed ciążą .
Teraz jeszcze 3 miesiące mam zakaz.
A efekty tez lepsze na tym skretnym?
Dlaczego masz zakaz uzywania?
Jaki masz konkretnie model?

Ja tez musze kupic jakies ciuchy rozpinane z przodu do karmienia, bo nie mam sie w co ubrac. Codziennie prawie chodze w tej samej sukience...ja jednak bede kupowac w necie...

Mam trochę na szczęście koszul także spoko. Teraz szukałam sukienki i w całym mieście nie ma wyjściowej kiecki do karmienia. Zadupie ... a tak to właśnie podkoszulki i do góry. Albo taka rozciągliwa kiecka i zsuwam z ramienia lekko i wystawiam bar mleczny. Są takie z zamkami ukrytymi fajne ciuszki. Ale na necie u mnie stacjonarnie nic ...

Adell kiedy mogłaś normalnie usiąść po porodzie? Mnie z dnia na dzień bardziej boli i siedzieć nie mogę....

A byłaś nacinana ? Popękałas ? Chyba tak z tego co kojarzę wpisy chyba ze mylę panie. Kurczę pierwsze dni się tak nie czuje jakoś tego. Dopiero w domu bardziej zazwyczaj ... ale jak z każdym dniem bardziej to lepiej położnej pokazać żeby się nie okazało ze tam coś się przyplata ...

reklama
Do góry