AgulaK82
Fanka BB :)
Hahaha jak Ty dziecko mówisz Ty patomatko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ta mała nachalna świnia właśnie obrzygała mnie i siebie.... Boszsz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha jak Ty dziecko mówisz Ty patomatko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ta mała nachalna świnia właśnie obrzygała mnie i siebie.... Boszsz
Bo wisi na cycku jak nienormalny jakby mu kto miał go zaj..ać... a potem nie przetrawionym jeszcze ciepłym mlekiem ulewa nisem ustami... no i czkawy dostaje... normalnie nachal!Hahaha jak Ty dziecko mówisz Ty patomatko [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem że teraz wyda się to głupie i niedorzeczne ale zazdroszczę Ci [emoji12]Bo wisi na cycku jak nienormalny jakby mu kto miał go zaj..ać... a potem nie przetrawionym jeszcze ciepłym mlekiem ulewa nisem ustami... no i czkawy dostaje... normalnie nachal!
Gratuluję maluszka! Jest przecudowny!Dzięki dziewczyny, albo mam pecha albo otyle kobiety są z góry skreslone. Taka młoda lekarka z wyglądu na 20lat no tak wredna małpa, chciałam zzo nie bo igła jest za krótka a ja mam za dużo tłuszczu. Krocze- proszę nogi luźniej, jezu warunki u Pani są bardzo utrudnione do szycia, ja nie gwarantuje jak to będzie zszyte, pozatym ja nie mam obowiązku zszywać krocza... i wogole była tak demotywujaca że szok, komentowała do położonej jaki to okropny dyżur jej się trafił. Ból podczas parcia makabra, i tylko do mnie proszę nie krzyczeć, nogi szerzej , to się nie uda, nie współpracuje to się nie uda. Na patologii leżę z małym bo miejsc nie ma, już Pani pielęgniarka dała do zrozumienia aby jej nie wołać nie potrzebnie, bo to moje drugie dziecko to ja już wszystko wiem. No i tak to wyglądało....
Nie wierzę...A cerowala mnie z pół godziny wzdychajac i robiąc miny... i jak mam się czuć pewnie skoro ona nie gwarantuje jak to jest zszyte...
GratulacjeDziewczyny urodziłam przed 24ta, czyli 16tego. 3750kg 59cm syn.
Dramat... jaką masz wagę przy jakim wzroście? Jak nie chcesz to oczywiście nie pisz.Dzięki dziewczyny, albo mam pecha albo otyle kobiety są z góry skreslone. Taka młoda lekarka z wyglądu na 20lat no tak wredna małpa, chciałam zzo nie bo igła jest za krótka a ja mam za dużo tłuszczu. Krocze- proszę nogi luźniej, jezu warunki u Pani są bardzo utrudnione do szycia, ja nie gwarantuje jak to będzie zszyte, pozatym ja nie mam obowiązku zszywać krocza... i wogole była tak demotywujaca że szok, komentowała do położonej jaki to okropny dyżur jej się trafił. Ból podczas parcia makabra, i tylko do mnie proszę nie krzyczeć, nogi szerzej , to się nie uda, nie współpracuje to się nie uda. Na patologii leżę z małym bo miejsc nie ma, już Pani pielęgniarka dała do zrozumienia aby jej nie wołać nie potrzebnie, bo to moje drugie dziecko to ja już wszystko wiem. No i tak to wyglądało....
Weź bobaska na ręce , podłóż pieluszkę i chodź z nim dopóki mu się nie uleje. Dopiero potem go połóż. To chyba na tym polega ?Ja jestem przerazona. Nikt tu w szpitalu nie pomaga. Mlody dzisiaj od 2 do 6 przy cycku caly czas wyl ze glodny. Byla wczesniej babeczka oczywisie proponowac mleko, ale sie nie zgodzilam na poczatku, pozniej zrezygnowana poszlam do niej, to zasmiala sie ze ona teraz konczy zmiane i dala mi butelke powiedziala pani potem odbije i polozy na boczku. Super, szkoda ze nawet nie wiem jak odbic takiego malego czlowieczka, teoria teorią a w praktyce wiadomo. Podalam mu ta butelke ale ledwo co ja przechylilam to tak z niej polecialo ze sie mlody zakrztusil.
Spanikowana odlozylam ta butelke i jej nie tykam. Nawet nie wiedzialam czy po takiej ilosci mam go odbic. Na chwile sie wyciszyl a teraz znowu kweka i szuka cycka [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Ja jestem przerazona. Nikt tu w szpitalu nie pomaga. Mlody dzisiaj od 2 do 6 przy cycku caly czas wyl ze glodny. Byla wczesniej babeczka oczywisie proponowac mleko, ale sie nie zgodzilam na poczatku, pozniej zrezygnowana poszlam do niej, to zasmiala sie ze ona teraz konczy zmiane i dala mi butelke powiedziala pani potem odbije i polozy na boczku. Super, szkoda ze nawet nie wiem jak odbic takiego malego czlowieczka, teoria teorią a w praktyce wiadomo. Podalam mu ta butelke ale ledwo co ja przechylilam to tak z niej polecialo ze sie mlody zakrztusil.
Spanikowana odlozylam ta butelke i jej nie tykam. Nawet nie wiedzialam czy po takiej ilosci mam go odbic. Na chwile sie wyciszyl a teraz znowu kweka i szuka cycka [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Dziewczyny urodziłam przed 24ta, czyli 16tego. 3750kg 59cm syn.