reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dzięki za dobre słowa dziewczyny. Poszłam po przeciwbólowe i czopek z ketonalu. Siku zrobić nie mogę, mam blokadę, z łóżka ciężko wstać.... czekam nr męża, może będzie ok 10tej to mi pomoże, bo tu nikt nie pomaga w niczym. Naprawdę dziwię się że sporo dobrych opinię ma ten szpital. Może uda mi się fote wstawić klocuszka.

reklama
Synek

Załączniki

• IMAG0290.jpg
    IMAG0290.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 230
Agula cieszę się zatem że w urodziny twojej mamy :) znak zodiaku to panna jest ? Bajdelka w usa bylybysmy na porządku dziennym z tusza, tutaj mają cię za najgorsZe zło. Krocze mnie boli, siku zrobić nie mogę :( apap mi coś pomoże? Mały nie umie zassac cycka, ja nie mogę usiąść aby było mi wygodniej. Śpi od porodu 4h, czy powinnam go wzbudzić i próbować karmić? Tak mnie bardzo bolą pachwiny, macica, że ledwo wstaje i chodZę :( apap mogę wsiąść?
1. Po porodzie może spać do 12h bez jedzenia potem koniecznie cyc czy tam butla.
2. Apap. Paracetamol. Ibuprofen. Niech ci te mendy dadzą.
3. Co to ku..wa znaczy za gruba. Za mała igła. To niech weźmie większą! Ja pie..dole. Su..ka. BTW piwtarzam Olka ty jesteś wysoka i dobrze zbudowana jak to się mówi grubej kości ale sorry widziałam Cię i do GRUBEJ CI DALEKO i nie daj sobie wmówić jakiejś suchej niewyru..anej szkapie z kompleksami że jest inaczej!!!

Nie no jasne, ja przy pierwszym milczałam choć tylko jedna położna była wredną s...ą bo podczas bóli partych na mnie krzyczała, przy drugim choć poród był wywoływany nie mam co narzekać, położną miałam wiekową ale babka była super, zobaczymy jak będzie teraz gdy trafię na porodówke...
U mnie przy pierwszym to samo. Położna kurew a ja gupia cicho... ale pielęgniary potem już z..łam. Była syt. że młody smułkę oddał a ja nie przewinęłam puerwsze dziecko nie cuchnęło nie wiedziałam... One do mnie niemal co za patol ze mnie że dziecko nie przewinięte ja ze łzami w oczach że NIKT MI NIE POWIEDZIAŁ CO MAM ROBIĆ ŻE MAM PRAWO CZEGOŚ NIE WIEDZIEĆ BO TO MOJE PIERWSZE I ŻE ONE TU OD TEGO SĄ BY MI POMAGAĆ I TŁUMACZYĆ A NIE OPIER..LAĆ i powiem Wam że podziałało miny zrobiły jakby nie wiem ale potem były miłe usłużne i pomocne.

Niby dobrym domowym sposobem na to by sprawdzić czy wody odchodzą to wkładka taka zwykła, obserwować czy nasiąka, kobietom różnie odchodzą wody jednym chlustają z miejsca a innym powoli się sączą, sprawdzaj po godzinie lub 2 jaki stan wkładki jest, jak mocno nasączona to możliwe że powoli odchodzą Tobie wody.
No mówiłam już że jak po 2h jest mokra to na IP z podejrzeniem saczenia się wód ale mbie tu nikt nie słucha :/

Dziewczyny jestem zrezygnowana.
Boje się,że dziś nic też nie zrobią. Wczoraj ordynator fajny człowiek wypisał dwa skierowania na wywołanie , ale dał dziewczynom z korytarza z moich terminów. I tak zastanawiam się , czy na dzisiejszym obchodzie mnie dziś wyślą ?
W kolejnej ciąży na pewno nie pojawię się w szpitalu dzień po terminie. Jeśli dzidzia będzie zdrowa , to nawet nie ma mowy.
Szkoda ,że nie mam sama odpowiednich warunków,żeby urodzić... czekam , wypatruje, relaksuje się i nic

Jestem tak strasznie zmęczona,że po prostu jest mi żal.

Tęsknie za tym bobaskiem.
Trzymasz się dzielnie ja bym dawno już opuściła ten przybytek :)

reklama
Do góry