reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Żeby się obliczyło łożysko ładnie chyba :DPrzykro mi, że musiałaś nasłuchać się tyle przykrości. Karma wraca i niebawem pani doktor od siedmiu boleści dostanie od świata to, na co sobie pracuje...
Wracaj szybko do siebie! Ważne, że wszystko z wami wporządku.
Jejku myślimy w jednej chwili ale nie bardzo skumalam więc napisz jeszcze raz

reklama
Nie czytam co piszecie, jestem uziemiona pod ktg, i kroplówką z oxy. Jest młoda lekarka wredna baba! Położna jest całkiem ok. Ale ruszać się nie mogę, odkąd tu jestem kurna mać tyle godzin leżę. Balonik nic nie dał, wyjeli go. Jeszcze czeka mnie przebicie pęcherza, umrę tu . Najgorszy mój poród. Pierwszy był super bo sam się zaczął.
Wypisz się na własne żądanie i jedź na Żwirki. Póki jeszcze masz okazję coś zmienić. Bo widzę że wnętrze PRL i światopogląd personelu też. A w ogóle polecam Madalińskiego ;)

Dziewczyny jestem zrezygnowana.
Boje się,że dziś nic też nie zrobią. Wczoraj ordynator fajny człowiek wypisał dwa skierowania na wywołanie , ale dał dziewczynom z korytarza z moich terminów. I tak zastanawiam się , czy na dzisiejszym obchodzie mnie dziś wyślą ?
W kolejnej ciąży na pewno nie pojawię się w szpitalu dzień po terminie. Jeśli dzidzia będzie zdrowa , to nawet nie ma mowy.
Szkoda ,że nie mam sama odpowiednich warunków,żeby urodzić... czekam , wypatruje, relaksuje się i nic

Jestem tak strasznie zmęczona,że po prostu jest mi żal.

Tęsknie za tym bobaskiem.

Oxy podają w zastrzyku bezpośrednio do łożyska zanim je wyciągną. Też dostałam Paval i też strasznie bolało obkurczanie się macicy :(Gratulacje [emoji8] szkoda, że tak się nacierpiałaś. Pamiętaj, że zawsze możesz się wygadać. Nieważne, czy to było straszne.. jesteśmy tutaj od wspierania siebie.
Mnie się obkurczała naturalnie a bolało jak cholera za 4 dni...

reklama
Dzięki dziewczyny, albo mam pecha albo otyle kobiety są z góry skreslone. Taka młoda lekarka z wyglądu na 20lat no tak wredna małpa, chciałam zzo nie bo igła jest za krótka a ja mam za dużo tłuszczu. Krocze- proszę nogi luźniej, jezu warunki u Pani są bardzo utrudnione do szycia, ja nie gwarantuje jak to będzie zszyte, pozatym ja nie mam obowiązku zszywać krocza... i wogole była tak demotywujaca że szok, komentowała do położonej jaki to okropny dyżur jej się trafił. Ból podczas parcia makabra, i tylko do mnie proszę nie krzyczeć, nogi szerzej , to się nie uda, nie współpracuje to się nie uda. Na patologii leżę z małym bo miejsc nie ma, już Pani pielęgniarka dała do zrozumienia aby jej nie wołać nie potrzebnie, bo to moje drugie dziecko to ja już wszystko wiem. No i tak to wyglądało.... :(
K..wa! Co za szpital! Ja bym ich wszystkich zj..ła! Przypomnij im że pensje mają za takie jak ty a nie pierdzenie w stołek!

Do góry