reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Agula cieszę się zatem że w urodziny twojej mamy :) znak zodiaku to panna jest ? Bajdelka w usa bylybysmy na porządku dziennym z tusza, tutaj mają cię za najgorsZe zło. Krocze mnie boli, siku zrobić nie mogę :( apap mi coś pomoże? Mały nie umie zassac cycka, ja nie mogę usiąść aby było mi wygodniej. Śpi od porodu 4h, czy powinnam go wzbudzić i próbować karmić? Tak mnie bardzo bolą pachwiny, macica, że ledwo wstaje i chodZę :( apap mogę wsiąść?
Tak panna [emoji5] a co do apapu to tak możesz wziąć jak najbardziej [emoji846] a to że mały śpi tak długo to normalne, on też jest wymęczony porodem, weź go na ręce i przystaw do piersi, w końcu załapie ssanie. Nie poddawaj się [emoji123]

reklama
Agula cieszę się zatem że w urodziny twojej mamy :) znak zodiaku to panna jest ? Bajdelka w usa bylybysmy na porządku dziennym z tusza, tutaj mają cię za najgorsZe zło. Krocze mnie boli, siku zrobić nie mogę :( apap mi coś pomoże? Mały nie umie zassac cycka, ja nie mogę usiąść aby było mi wygodniej. Śpi od porodu 4h, czy powinnam go wzbudzić i próbować karmić? Tak mnie bardzo bolą pachwiny, macica, że ledwo wstaje i chodZę :( apap mogę wsiąść?
Apap ci słabo pomoże weź coś z ibuprofenem z tego co ostatnio dziewczyny pisały to przy karmieniu można brać, weź odpocznij zostaw na chwile małego jak śpiewa podobno do 8hodz po porodzie dzięki jest jeszcze najedzone pokarmem z łona matki nie masz sił mały śpi więc odpuść!!!!! Jessica chodzi o tusze to ja mam cięty język i napewno się nie dam!!!! Współczesnej ci ze nie byłam w stanie dojebac tej lekarce! Mnie będzie operować mój lekarz mam wszystko z nim ustalone jedynie na co muszę uważac to na zmęczona życiem i praca piguły ale nie pozwolę sobą pomiatac, zresztą jak urodze pewne przyjdzie baby blues więc będę wam na forum ryczeć..... Jeszcze raz trzymamy kciuki

Same błędy u mnie ale mam nadzieję doczytacie o co mi chodziło....... Głodna jestem a jeść już nie mogę, ba nawet spać przeciez nie mogę jakby tak zauważyć Hehe

Już pragnę mieć swoje dziecko!

Same błędy u mnie ale mam nadzieję doczytacie o co mi chodziło....... Głodna jestem a jeść już nie mogę, ba nawet spać przeciez nie mogę jakby tak zauważyć Hehe

Już pragnę mieć swoje dziecko!
Ja też nie mogę spać, od 3 nie śpię, ja wcisnęłam jabłko[emoji519]
Spoko ja tam zrozumiałam o czym pisałaś [emoji5] Ja swoje też już bym chciała mieć [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Ja też nie mogę spać, od 3 nie śpię, ja wcisnęłam jabłko[emoji519]
Spoko ja tam zrozumiałam o czym pisałaś [emoji5] Ja swoje też już bym chciała mieć [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Ale tak serio jak się kobieta nie zacznie kłócić i dochodzić swoich praw to normalnie personel medyczny gnoi! A tak nie powinno być! Z reguły to znajdą sobie słabszego kozła i się wyzywaja bo muszą swoją pracę odreagować! Jakie to wszystko smutne jest...... Ja dam wam znać czy będę mieć jakieś spiny w szpitalu

A mam tak mokre majtki że nie wiem wkoncu czy mi te wody lekko nie odchodzą! I tak cała noc myślę o tym, ale żeby pipa i tylek się tak pocily? Mąż mnie ładnie ogolil dosłownie pupka niemowlaka więc nie wiem skąd to już wolałby wytrwać do jutra bo dziś nie wiem czy mój lekarz ma dyżur dowiem się jak będę w szpitalu

Ale tak serio jak się kobieta nie zacznie kłócić i dochodzić swoich praw to normalnie personel medyczny gnoi! A tak nie powinno być! Z reguły to znajdą sobie słabszego kozła i się wyzywaja bo muszą swoją pracę odreagować! Jakie to wszystko smutne jest...... Ja dam wam znać czy będę mieć jakieś spiny w szpitalu
Nie no jasne, ja przy pierwszym milczałam choć tylko jedna położna była wredną s...ą bo podczas bóli partych na mnie krzyczała, przy drugim choć poród był wywoływany nie mam co narzekać, położną miałam wiekową ale babka była super, zobaczymy jak będzie teraz gdy trafię na porodówke...

A mam tak mokre majtki że nie wiem wkoncu czy mi te wody lekko nie odchodzą! I tak cała noc myślę o tym, ale żeby pipa i tylek się tak pocily? Mąż mnie ładnie ogolil dosłownie pupka niemowlaka więc nie wiem skąd to już wolałby wytrwać do jutra bo dziś nie wiem czy mój lekarz ma dyżur dowiem się jak będę w szpitalu
Niby dobrym domowym sposobem na to by sprawdzić czy wody odchodzą to wkładka taka zwykła, obserwować czy nasiąka, kobietom różnie odchodzą wody jednym chlustają z miejsca a innym powoli się sączą, sprawdzaj po godzinie lub 2 jaki stan wkładki jest, jak mocno nasączona to możliwe że powoli odchodzą Tobie wody.

A w jakimś celu podają te oxy?? Wkoncu to cesarka
Żeby się obliczyło łożysko ładnie chyba :D
Dzięki dziewczyny, albo mam pecha albo otyle kobiety są z góry skreslone. Taka młoda lekarka z wyglądu na 20lat no tak wredna małpa, chciałam zzo nie bo igła jest za krótka a ja mam za dużo tłuszczu. Krocze- proszę nogi luźniej, jezu warunki u Pani są bardzo utrudnione do szycia, ja nie gwarantuje jak to będzie zszyte, pozatym ja nie mam obowiązku zszywać krocza... i wogole była tak demotywujaca że szok, komentowała do położonej jaki to okropny dyżur jej się trafił. Ból podczas parcia makabra, i tylko do mnie proszę nie krzyczeć, nogi szerzej , to się nie uda, nie współpracuje to się nie uda. Na patologii leżę z małym bo miejsc nie ma, już Pani pielęgniarka dała do zrozumienia aby jej nie wołać nie potrzebnie, bo to moje drugie dziecko to ja już wszystko wiem. No i tak to wyglądało.... :(
Przykro mi, że musiałaś nasłuchać się tyle przykrości. Karma wraca i niebawem pani doktor od siedmiu boleści dostanie od świata to, na co sobie pracuje...
Wracaj szybko do siebie! Ważne, że wszystko z wami wporządku.

reklama
Do góry