reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jestem już przyjęta widać pęcherzyk ciążowy jest ciałko żółte zarodka jeszcze brak powiedział że jeszcze kosmówka może się wrzynać w macicę i może być plamienie lub od nadżerki.Albo przestała się rozwijać a miałam ładny przyrost bety :(
Jak mnie badał USG na sprzęcie żadnych plamień nie było dostałam duphaston który brałam i cyklonamine jak dobrze pisze

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
trzymam kciuki mam nadzieję że wszystko będzie ok:***

c55f0dw4ay49a7ki.png

reklama
Witam nowe mamusie [emoji16]
Gratuluję udanych wizyt[emoji2]
Trzymam kciuki za betę, będzie dobrze [emoji2]

A mnie ogarnia dołek, minęło dwa tygodnie od wizyty a Ja schizuje,że jest powtórka z sierpnia.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut co ma być źle? Głowa do góry :-) :)
Tez mam 2 tyg. Do wizyty, jeszcze serduszka nie widziałam. Trzymamy się razem i nie panikujemy:)
Bedziemy sie z tych naszych strachow potem śmiały.

@Aleczka- obyś miała rację. Ale mam takiego stracha że szok.

A tak po za tym to ze mnie straszny głodomorek [emoji2]

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czegos u mnie nie rozumiem.. trzeci raz od poczatku ciazy mi sie zdarza, ze (przepraszam za okreslenie) mam na bieliznie plamke sluzu kawa z mlekiem ale juz za chwile sluz jest bialy.. nie wiem co mam o tym myslec, martwie sie, nie wiem od czego to moze byc :(

Ja też mam takie coś. I też się właśnie zastanawiam czy to coś wartego uwagi.

Nie wiem co mi odbiło - wstałam dziś o 04:30 i do 6:00 nie bylo opcji na sen. O 6 zerwalam sie żeby pojechać zrobić morfologię. Ledwie do tej 7 dotrwałam (mdłości). I się okazało że mój lekarz nfz zaznaczył konkretną placówkę gdzie krew ma być pobrana - na drugim końcu Warszawy. A dodam że mieszkam pod Warszawą i sama podróż tam zajęłaby mi ok 1,5h. Albo byla opcja zrobienia odpłatnie za 205 zł. Na dzisiaj się wstrzymuje bo nie dam rady tam dojechac a kasy trochę szkoda. Za tydzień aktywują mi pakiet zdrowotny w pracy. Liczę że tam mi się uda te badania ogarnąć.
Offf... Zły dzień dzisiaj, zdecydowanie!

@Ewarut będzie dobrze! Ja w to wierzę [emoji110]

Hej! Ja w drodze do lekarza. Ja na badania krwi, Werka do pediatry, bo jest katastrofa. Całą noc nie spałam, bo młoda się wierciła.

Również witam się z rana. Ja byłam zanieść tylko mocz co mi zajęło dużo czasu. Jak zwykle w przychodniach maja czas.

Dziewczyny, nie martwcie się. Ja nie widziałam ani pęcherzyka ciążowego ani zarodka. Nic. Jeszcze tydzień niepewności, ale co mi da zamartwianie?

Potwornie dokuczaja mi mdłości. I głód [emoji23]. Ale co zjem to potem się męczę.
A mam potworna ochotę na jajecznica, pomidory i świeży chlebek z masłem [emoji7]

3jgxugpjji86cg4t.png

reklama
Witam z rana i ja [emoji4]

Starania-oby to nic powaznego [emoji5]
Marciatko-nic sie nie martw bedzie dobrze [emoji6]

Ja wczoraj mialam ochote na rybe w occie[emoji33] pozniej zle sie po niej czulam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry