reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja też nie mogę spać :(
Jakoś tak znów mam te lęki typu- życie mi się kończy, wszystko co najlepsze minęło itp.. wiem, że denerwujące takie gadanie- ale chyba za duże pokłady dziecka we mnie jeszcze zostały i teraz dochodzą do głosu.
Mój stary zasnął przed tv i nie mogę go przenieść bo on tylko ,, już idę " i nie idzie..
Aż psa sobie zawołałam ale ten z kolei to tak śpi i chrapie, że chyba go pogonie zaraz :)
Ta a ja z tych co właśnie śpię a mój duch do was pisze hehe

reklama
Ta a ja z tych co właśnie śpię a mój duch do was pisze hehe
Dziecko to wspaniałe doświadczenie w życiu nigdy ani razu nie pomyślałem że mi się życie skończyło, także myślę że nam te hormony dają popalić....

Maz wrócil porozmawialismy, wypadlo na niego bo w środę jest zebranie hihi
Muszę zmusił się do spania więc do jutra papa

@Mama7 super, ze masz juz to za soba, mega gratulacje![emoji5]

We mnie doktor na wieczornym obchodzie zapalil iskierke nadziei, bo mialam regularne skurcze co 5 minut. Powiedzial, ze to super i mimo tego, ze cewnik jeszcze nie wypadl, a skurcze sa srednio bolesne to moze i tak robia swoja robote i zebym teraz pilnowala, jak beda skurcze co 3 minuty to zebym sie zglosila do poloznych.
Poszlam z nadzieja pod dlugi prysznic no i przyslowiowy ch*j.
Budza mnie teraz jakies tam skurcze ale ani to bolesne, ani regularne.

Hej. Padam na buzie. Dziś mam wszystkiego dość.
Helenka źle znosiła KTG i bardzo kopała. Raz uciekło tętno , ale było ok. Położne miały tyle roboty ,że przyszły po 5 min , ale nie z ich winy. KTG mialam 2 razy pod rząd. Bo doktor bala się tej luki.

Potem. Po obchodzie uznała ,że weźmie mnie na badanie wieczorne. Wysłała mnie na porodówkę , bo uznała ,że taki tłok jest na patologii,że trzeba zacząć rodzić.
Jak miałam jakiekolwiek skurcze , tak wszystko mi minęło na sali przedporodowej. Tak przybiegła i pod koniec zaczela wmawiać ,że jest coś nie tak z dzieckiem. Dzięki Bogu mamy dobrego kierownika całej ginekologii i się nie zgodził. Powiedział ,że mam jeszcze czas .

No a druga rzecz na sali przedporodowej pani położna upokorzyla mnie, że przybralam w ciąży. A sama waży min 150 kg. Czy zawsze bylam taka wielka ? Czy zarlam , a może się nie ruszalam ????

Łzy pociekły , zacisnęłam żeby.

Mam dziś dość. Dobranoc.
Co za ludzie?!?!?! Mam nadzieję że to jednorazowy incydent...głupua baba...ma kompleksy to poprawia sobie humor obrażając innych....szczerze to Cię podziwiam za spokój bo ja nie wiem czy bym wytrzymała...byłby dym jak nie wiem.

Jejku współczuję Ci ściskam. Po deszczu zAwsze przychodzi słońce.. oby jak najszybciej.

Rozmawiałam z mężem do północy później mówię czas spać no i już po spaniu całe trzy godz przespane teraz pomecze się do 4 może zasnę nad ranem

reklama
No i ja po spaniu, obudziłam się do WC i kręgosłup trochę boli ale źle teraz widocznie spałam
@martabunia co za suka, ja bym jej odpysknęła, szmacie jednej.
Nikt nie ma prawa krytykować ciężarnej ile przytyła choć by nawet dużo.
A ja od wczoraj czuje dziwny ból w górnej części powieki lewego oka, tzn nie jest on uciążliwy ale teraz jak się przebudziłam to czuję że lekko powieka spuchła.

Ostatnia edycja:
Do góry