reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zaktualizowana lista czekających na rozpakowanie:
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KatarzynaCarmen
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy

Ciekawe jak tam Carmen? :)

Oooo a jak Ty taka ogarnięta to zrób pod spodem listę tych co urodziły i datę i imię dziecka i potem będziemy sobie dopisywać te z tych czekających na dol to tych rozpakowanych :)

reklama
Oooo a jak Ty taka ogarnięta to zrób pod spodem listę tych co urodziły i datę i imię dziecka i potem będziemy sobie dopisywać te z tych czekających na dol to tych rozpakowanych :)
Aż tak ogarnięta nie jestem xD
Nie wszystkie dziewczyny zamieściły info w wątku z maluszkami, więc ciężko teraz każdą odszukać, kiedy co i jak... A w ogóle to taka całkiem pierwsza pierwsza była Marylin?

Carmi dzięki za info, z tego co zdążyłam się zorientować to z cukrzyca na ktg wcześniej zalecają przychodzić. Ja jak nie urodzę do soboty to pojadę dzień po terminie czyli w nd. Jeszcze dziś te zebranie :/ żebym tylko tam nie zaczęła przedstawienia ;)
Zaczniesz rodzić jak Ci powiedzą ile forsy masz zostawić ;)

Obawiam się, że dla mnie chyba każde poza domem będzie można określić jako "za daleko"... ;)

Chyba ciężko nam się dziwić :) Od końca stycznia czekałyśmy na ten wrzesień :)

Ja 18 mam teraz wizytę.. ciekawe czy dotrwam.
Najpierw boimy się urodzić za wcześnie, a teraz, żeby nie przenosić :D
Ja miałam 11 wizytę i tez się bałam, że nie dotrwam, po tych moich objawach, a dotrwałam tam nic nie widac i dalej chodzę i pewnie jeszcze pochodzę :p

reklama
Do góry