Ja bylam przy 1 porodzie 3 dnj po terminie na ktg, a teraz dzien po terminie poszlam. Kolejny raz jutroJak do soboty nie urodzę to w niedziele czy poniedziałek zgłosić się na ktg ? Ile po terminie trzeba się zgłosić?
reklama
xnightfall94
Fanka BB :)
U mnie oczywiście nic nie powiedział o ktg . Termin na 29.09 , jeśli nie urodzę to 2.10 wizyta , ale o ktg nie było mowy
AgulaK82
Ciekawe jak @KatarzynaCarmen czy w trakcie, czy może już po bo pewnie by pisała że czeka [emoji848]
oluchapoducha
Też jestem ciekawa co u Katarzyny
Carmi
Czerwcowa mama 2009
No to uzupełniłam listę
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
cheetah
D_dream
dareczka1994
KatarzynaCarmen
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka(
Jeszcze ja
Dziewczyny, kupowałyście w C&A jakieś ciuszki dla Waszych maluchów? Oszalałam na punkcie kilku wzorów, tanio nie jest, ale zastanawiam się jak z jakością...
Ja kupowałam, rowniez używane i wyglądają nawet po wielu praniach super. Dla starszej córy lubię od nich spodnie bo zawsze dobrze leżą . Ale i dla niej, czyli już 9 lat temu, kupowałam malusie rzeczy w c&A
Ja musiałam już w dzień terminu i od tego czasu co 2 dzień.Jak do soboty nie urodzę to w niedziele czy poniedziałek zgłosić się na ktg ? Ile po terminie trzeba się zgłosić?
Byłam dziś na kontroli i sama lekarka zaczęła się zastanawiać czy na pewno dobrze termin wyliczylysmy bo nie wygląda na to by się mała do wyjścia zbierała.
Ale zaleca również wywołanie na dniach żeby za bardzo dziecko juz nie urosło(Mam cukrzycę ciazową). W sobotę muszę do szpitala i prawdopodobnie do poniedziałku coś zdziałają. Przynajmniej lekarz co mnie badała ostatnio powiedziała, że jak nic się nie ruszy, to w niedzielę pomogą. A mój pierwszy termin to był dopiero 14.09 także teoretycznie, gdyby nie ta głupia cukrzyca, można by z wywołaniem na siłę jeszcze poczekać...trochę Mam cykora:/
RooibosGirl
Obawiam się, że dla mnie chyba każde poza domem będzie można określić jako "za daleko"...To może Om bliżej terminu to nie wybieraj się gdzieś zbyt daleko itp?
Chyba ciężko nam się dziwić Od końca stycznia czekałyśmy na ten wrzesieńChyba teraz we wszystkim upatrujemy oznak porodu :d
Ja 18 mam teraz wizytę.. ciekawe czy dotrwam.U mnie oczywiście nic nie powiedział o ktg . Termin na 29.09 , jeśli nie urodzę to 2.10 wizyta , ale o ktg nie było mowy
KINDERBUENOO88
Jeszcze ja
Ja kupowałam, rowniez używane i wyglądają nawet po wielu praniach super. Dla starszej córy lubię od nich spodnie bo zawsze dobrze leżą . Ale i dla niej, czyli już 9 lat temu, kupowałam malusie rzeczy w c&A
Ja musiałam już w dzień terminu i od tego czasu co 2 dzień.
Byłam dziś na kontroli i sama lekarka zaczęła się zastanawiać czy na pewno dobrze termin wyliczylysmy bo nie wygląda na to by się mała do wyjścia zbierała.
Ale zaleca również wywołanie na dniach żeby za bardzo dziecko juz nie urosło(Mam cukrzycę ciazową). W sobotę muszę do szpitala i prawdopodobnie do poniedziałku coś zdziałają. Przynajmniej lekarz co mnie badała ostatnio powiedziała, że jak nic się nie ruszy, to w niedzielę pomogą. A mój pierwszy termin to był dopiero 14.09 także teoretycznie, gdyby nie ta głupia cukrzyca, można by z wywołaniem na siłę jeszcze poczekać...trochę Mam cykora:/
To i tak dobrze, mi chcą wywoływać tydzień przed terminem wiec się nie martw.
Przynajmniej masz termin i łatwiej się tak czeka na poród znając jakaś datę
KINDERBUENOO88
Czekam na chlopa . Palec rozwalil i na pogotowiu byl. Sie smialam ze to przez to ze nie chce domu ogarnac i prac tej poscieli co to prosilam
Ale przyjedzie to mi pomoze sie umyc. Od rana juz czekam i czekam.
A kiedy wychodzisz ?
RooibosGirl
Zaktualizowana lista czekających na rozpakowanie:
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KatarzynaCarmen
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
Ciekawe jak tam Carmen?
AgulaK82
aniach85
Bajdelka35
Carmi
cheetah
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
KatarzynaCarmen
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
Ciekawe jak tam Carmen?
reklama
U mnie chyba były bo 3 czy 4 dni przed wpierdzielałam wszystko co przede mną nie uciekało.Może to są objawy nadchodzącego porodu ??[emoji848]