reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
USG na koniec pokazuje bzdury, bo już nic nie widać, KTG to gowno xD Naprawdę nikt nie uprzedzał, że ta końcówka ciąży będzie taka porypana!Cos sobie tam macica cwiczy, ale to nie porodowe chyba z reszta to ktg to gowno..
Ja to się akurat boję tylko, że poród zacznie się jak jakimś cudem będę akurat daleko od mieszkania i mojej torby szpitalnej albo że w szpitalu w czasie porodu będą jakieś komplikacje... Już nawet myśl o tym, że S. mógłby nie zdązyć na poród nie przeraża mnie tak jak myśl, że coś może pójść nie tak, tfu tfuBoimy się bo wszystko jest dla nas nowe i nie wiemy czego mamy się spodziewać.
A nieznane budzi lęk ale tez ekscytacje
Ja wczoraj miałam takiego pacmana.... nażarłam się musli i dzisiaj żołądek się na mnie zemścił za tę potężną ilość wszamanego błonnikaJa to dziś nie mam boli okresowych ale zachowuje się jak przed okresem. Oglądam serial i co chwile wstaje do lodówki [emoji85] zjadłam płatki z mlekiem, maliny, serek fantazje, nektarynkę, kawałek kiełbasy z bułką i teraz sięgam po kolejna nektarynkę a w głowie już pomysł z czym tu zjeść bułki to dobre są
Mati, a jak w ogóle z oblężeniem porodówki? Dużo rozpakowanych kobitek teraz tam leży? Nas oprowadzała pani Basia, miałaś z nią coś do czynienia?Na porodówce w Wejherowie jest kilka starszych kobiet jedna taka grubsza Genia się nazywa jedyna która tak na prawdę się mną interesowała przyszła pogadała, więcej flaszek przeciwbólowych załatwiła ... dała femalt na laktacyje pomogła prZy toalecie .. A reszta tak jak pisałam miała w dupie bo miałam rodzinę przy sobie
AgulaK82
Jejku jak słodko [emoji7]Nie. Ale mogłam mieć. Nie chciałam. Tak samo teraz po porodzie. Nie miałam, bo nie miałam ochoty na takie odwiedziny. Położnej podałam potrzebne informacje przez telefon i podpisze jej się, jak będę w przychodni. Ona mnie zna i sama stwierdziła, że po co mi ona, jak młody ma dobrą opiekę i nie potrzebuje pomocy. Jakbym potrzebowała, to mam dzwonić i tyle.
Zobacz załącznik 897546
D
Deleted member 180961
Gość
AgulaK82
Bleeee masakra jak to wygląda aż mnie przeraża to bo w moim szpitalu też nie lepiejMmmm omniom niom, rozciapciane pyry dla cukrzyka i wyschniety kawalek miesa, smacznego ciezarnym zyczy szpital [emoji173]️ cale szczescie mialam swoj obiad, to wzielam tylko z tego surowkę bo byla zjadliwa
Zobacz załącznik 897556
KINDERBUENOO88
Mmmm omniom niom, rozciapciane pyry dla cukrzyka i wyschniety kawalek miesa, smacznego ciezarnym zyczy szpital [emoji173]️ cale szczescie mialam swoj obiad, to wzielam tylko z tego surowkę bo byla zjadliwa
Zobacz załącznik 897556
A mierzysz sobie cukier cały czas?
Czy już można odpuścić na koniec ?
Jak wyrobie dowód to podpiszę umowę...@GoJ a jak z mieszkaniem?
D
Deleted member 178444
Gość
O fu. Dzwon do rodziny po prowiant!Mmmm omniom niom, rozciapciane pyry dla cukrzyka i wyschniety kawalek miesa, smacznego ciezarnym zyczy szpital [emoji173]️ cale szczescie mialam swoj obiad, to wzielam tylko z tego surowkę bo byla zjadliwa
Zobacz załącznik 897556
D
Deleted member 180961
Gość
A mierzysz sobie cukier cały czas?
Czy już można odpuścić na koniec ?
Tak, musze im podawac cukry ale sa bardzo w porzadku, jakos sie ustabilizowaly teraz na sam koniec, nie przekraczaja mi 120 po posilkach
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
O fu. Dzwon do rodziny po prowiant!
Mialam przywieziony od mamy, ale wrzucilam jako ciekawostke jak tu karmią [emoji1] z reszta jest lodowka, wiec jestem bardzo zaopatrzona w jedzknko, tak naprawde nie korzystam z jedzenia szpitalnego, ewentualnie jem zupe jak jest znosna i jem od nich owoc czy dodatki typu kefir