Chodziło mi w przypadku bólu żeby zamiennie... zresztą na goraczkę u dzieci pediatra paracetamol z ibuprofenem kazała podawać tylko u Nas paracetamol na chłopców nie działa.Przecież Apap nic nie pomoże na chorobę :/ Nam położna mówiła, żeby brac ibuprofen jak jest stan zapalny - można. Lepsze to niż rozchorowanie się na całego.
No mnie szlag trafia. Na razie zakazałam Blance wychodzić, tylko nie wiem czy mnie moje dziecko posłucha, bo dopiero co zachęcałam do wychodzenia, bo już można...
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Jasne że dam jak tylko mała wyjdzie ze mnie [emoji41]Kasiu Carmen dużo zdrówka i sił na jutro dla Was. I dawaj znaka jak po.
Ja mam jutro wyczekany dzień spotkania w szkole. Powód mojego czekania, żeby po terminie rodzić.. idę na 17.30, wracam i mogę na porodówkę. Ciekawe czy córka też może? Mi mówią że brzuch wysoko i zgagę nam cały czas czyli chyba nie bardzo
Ale nic.
Może już w piątek uda się żeby zrobić taki patent jak Kasia. O ile będą miejsca na patologii..
Gosia nasz w domu Wit C? Może weź większa ilość. Teraz już taki okres że katary będą wzmożone.
Dobrej nocki
RooibosGirl
No to już jesteś na liścieA właśnie widzisz ja się upomnialam bo jeszcze chciałam być z Wami
Nie mogę doczekać się zdjęcia Waszej małej księżniczki
klaraklara
A w jakim to kraju? Podobne sale w Irlandii widziałam i chyba masz ktg przy łóżku, tylko dla Ciebie? Ogólnie super [emoji106]To mój pokój jedyneczka [emoji16] Zobacz załącznik 897340Zobacz załącznik 897341
AgulaK82
Kasia w Holandii rodzi [emoji5]A w jakim to kraju? Podobne sale w Irlandii widziałam i chyba masz ktg przy łóżku, tylko dla Ciebie? Ogólnie super [emoji106]
KINDERBUENOO88
A jest tu jeszcze ktoś, kto nie urodził?
Czy tylko ja i @RooibosGirl się toczymy jak kule? [emoji28]
No i ja przecież jeszcze
Jeszcze trochę nas jest
KINDERBUENOO88
Kasiu Carmen dużo zdrówka i sił na jutro dla Was. I dawaj znaka jak po.
Ja mam jutro wyczekany dzień spotkania w szkole. Powód mojego czekania, żeby po terminie rodzić.. idę na 17.30, wracam i mogę na porodówkę. Ciekawe czy córka też może? Mi mówią że brzuch wysoko i zgagę nam cały czas czyli chyba nie bardzo
Ale nic.
Może już w piątek uda się żeby zrobić taki patent jak Kasia. O ile będą miejsca na patologii..
Gosia nasz w domu Wit C? Może weź większa ilość. Teraz już taki okres że katary będą wzmożone.
Dobrej nocki
Myślałam ze się pytasz GOJ czy ma w domu WC [emoji85][emoji85][emoji85]
KINDERBUENOO88
AgulaK82
Bajdelka35
cheetah
D_dream
dareczka1994
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7