reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Przecież Apap nic nie pomoże na chorobę :/ Nam położna mówiła, żeby brac ibuprofen jak jest stan zapalny - można. Lepsze to niż rozchorowanie się na całego.

No mnie szlag trafia. Na razie zakazałam Blance wychodzić, tylko nie wiem czy mnie moje dziecko posłucha, bo dopiero co zachęcałam do wychodzenia, bo już można...
Chodziło mi w przypadku bólu żeby zamiennie... zresztą na goraczkę u dzieci pediatra paracetamol z ibuprofenem kazała podawać tylko u Nas paracetamol na chłopców nie działa.

reklama
Kasiu Carmen dużo zdrówka i sił na jutro dla Was. I dawaj znaka jak po.

Ja mam jutro wyczekany dzień spotkania w szkole. Powód mojego czekania, żeby po terminie rodzić.. idę na 17.30, wracam i mogę na porodówkę. Ciekawe czy córka też może? Mi mówią że brzuch wysoko i zgagę nam cały czas;) czyli chyba nie bardzo;)
Ale nic.
Może już w piątek uda się żeby zrobić taki patent jak Kasia. O ile będą miejsca na patologii..

Gosia nasz w domu Wit C? Może weź większa ilość. Teraz już taki okres że katary będą wzmożone.

Dobrej nocki:)
Jasne że dam jak tylko mała wyjdzie ze mnie [emoji41]

Kasiu Carmen dużo zdrówka i sił na jutro dla Was. I dawaj znaka jak po.

Ja mam jutro wyczekany dzień spotkania w szkole. Powód mojego czekania, żeby po terminie rodzić.. idę na 17.30, wracam i mogę na porodówkę. Ciekawe czy córka też może? Mi mówią że brzuch wysoko i zgagę nam cały czas;) czyli chyba nie bardzo;)
Ale nic.
Może już w piątek uda się żeby zrobić taki patent jak Kasia. O ile będą miejsca na patologii..

Gosia nasz w domu Wit C? Może weź większa ilość. Teraz już taki okres że katary będą wzmożone.

Dobrej nocki:)

Myślałam ze się pytasz GOJ czy ma w domu WC :p [emoji85][emoji85][emoji85]

reklama
Mi się dziś udało wyrobić normę w chodzeniu i wchodzeniu po schodach :)
Pomagam sobie jak mogę ale zobaczymy czy działa.

IMG_4022.JPG

Załączniki

• IMG_4022.JPG
    IMG_4022.JPG
    92,8 KB · Wyświetleń: 404
Do góry