AgulaK82
Fanka BB :)
Ja przed i to dużo bo mam na 30 wrześniaCzyli nie tak wcale mało.. my z martą chyba bajbardziej przeterminowane, reszta chyba przed? Czy mi sie wydaje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja przed i to dużo bo mam na 30 wrześniaCzyli nie tak wcale mało.. my z martą chyba bajbardziej przeterminowane, reszta chyba przed? Czy mi sie wydaje?
Myślę że w domach porodowych czy na opłaconych salach pewnie tak natomiast w standardzie raczej nie.Tak bo to są specjalne do porodu [emoji4] Ale cieszę się że mam pokój z moim mężem i to jest najważniejsze, przychodzą co chwilę się pytają jak mi jest czy czegoś potrzebuje itp więc pod tym względem jestem szczęśliwa [emoji5] nie wiem czy w Polsce jest też możliwość żeby partner spał z kobietą w pokoju ?
No ja na porodówce też miałam tylko dla siebie a w poporodowej na dwie osoby mnie i Milenę. Także jak czytam o bieganiu po korytarzu do WC to jestem pod wrażeniem Madalińskiego... Dużo na plus się zmieniło przez te 8 lat.I chciałam zaznaczyć że mam łazienkę w pokoju tylko dla sobie także pełen luksus [emoji3]
Łykam taką rutynę czy jak to tam...Kasiu Carmen dużo zdrówka i sił na jutro dla Was. I dawaj znaka jak po.
Ja mam jutro wyczekany dzień spotkania w szkole. Powód mojego czekania, żeby po terminie rodzić.. idę na 17.30, wracam i mogę na porodówkę. Ciekawe czy córka też może? Mi mówią że brzuch wysoko i zgagę nam cały czas czyli chyba nie bardzo
Ale nic.
Może już w piątek uda się żeby zrobić taki patent jak Kasia. O ile będą miejsca na patologii..
Gosia nasz w domu Wit C? Może weź większa ilość. Teraz już taki okres że katary będą wzmożone.
Dobrej nocki
No jak to, jeszcze Mama 7 i ja jestesmy po terminie, i KatarzynaCarmen, ale ona juz zaopiekowana jestA jest tu jeszcze ktoś, kto nie urodził?
Czy tylko ja i @RooibosGirl się toczymy jak kule? [emoji28]
Teraz to ja bym dużo dała za takie WC do którego biegnie sie przez korytarz... lepiej niż to co u nas jest teraz przez skażenie bakterią e.coli w wodzie :/ Łazienki sa bezpośrednio za drzwiami sal, ale co z tego jak nie można spokojnie wziąć prysznica, umyć zębów tą wodą, a po myciu rąk trzeba dodatkowo użyć sprayu antybakteryjnego... owoce i naczynia też trzeba myć wodą z butelki. No genialnie :/No ja na porodówce też miałam tylko dla siebie a w poporodowej na dwie osoby mnie i Milenę. Także jak czytam o bieganiu po korytarzu do WC to jestem pod wrażeniem Madalińskiego... Dużo na plus się zmieniło przez te 8 lat.
Wiem w szpitalu mi dawali można go raz na 7h najlepiej na zmianę z Apapem. Tak mi mówiły na poporodowej...GoJ, weź może coś ibuprofenem, bo rzeczywiście rozchorujesz się na całego :/
"Ibuprofen może być przyjmowany bezpiecznie podczas karmienia piersią. Jednorazowa dawka leku powinna wynosić 200–400 mg. Nie należy przekraczać 1200 mg na dobę. Ibuprofen wykazuje działanie przeciwzapalne, przeciwbólowe i przeciwgorączkowe."
AgulaK82
Bajdelka35
D_dream
dareczka1994
KINDERBUENOO88
klaraklara
Mama7
Marciątko
martabunia
Olka.fasolka
oluchapoducha
RooibosGirl
Shaggy
Ktoś jeszcze nie urodził?
Jesteś 14 [emoji39]No jak to, jeszcze Mama 7 i ja jestesmy po terminie, i KatarzynaCarmen, ale ona juz zaopiekowana jest