reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Teraz to ja bym dużo dała za takie WC do którego biegnie sie przez korytarz... lepiej niż to co u nas jest teraz przez skażenie bakterią e.coli w wodzie :/ Łazienki sa bezpośrednio za drzwiami sal, ale co z tego jak nie można spokojnie wziąć prysznica, umyć zębów tą wodą, a po myciu rąk trzeba dodatkowo użyć sprayu antybakteryjnego... owoce i naczynia też trzeba myć wodą z butelki. No genialnie :/
Sąsiadka rodziców właśnie jest w szpitalu i od jutra będa wywolywać poród, będzie miała cesarskie cięcie. Na pewno też się cieszy na taką operację w miejscu gdzie straszą bakterią e.coli.
A to to już w ogóle niedopuszczalne moim zdaniem co jak co szpital powinien być wolny od takich cudów

Jesteś 14 [emoji39]

A po 4 skończyłam liczyć [emoji28]
Dziewczyny co z tymi naszymi dziećmi!
U mnie według terminu z om 9 dni do porodu. Według usg 13... coś czuje ze moja M zechce wyjść w październiku [emoji28]
Śmiech przez łzy bo ciagle męczą mnie skurcze które pokazały się nawet wczoraj na ktg, a tak naprawdę w dalszym ciągu nic nie ruszyło.
Chyba zacznę liczyć te swoje schody...

Wiem w szpitalu mi dawali można go raz na 7h najlepiej na zmianę z Apapem. Tak mi mówiły na poporodowej...
Przecież Apap nic nie pomoże na chorobę :/ Nam położna mówiła, żeby brac ibuprofen jak jest stan zapalny - można. Lepsze to niż rozchorowanie się na całego.

A to to już w ogóle niedopuszczalne moim zdaniem co jak co szpital powinien być wolny od takich cudów
No mnie szlag trafia. Na razie zakazałam Blance wychodzić, tylko nie wiem czy mnie moje dziecko posłucha, bo dopiero co zachęcałam do wychodzenia, bo już można...

No ja na porodówce też miałam tylko dla siebie a w poporodowej na dwie osoby mnie i Milenę. Także jak czytam o bieganiu po korytarzu do WC to jestem pod wrażeniem Madalińskiego... Dużo na plus się zmieniło przez te 8 lat.
A co do łóżka to właśnie chciała mi je wymienić na normalne [emoji33] ale nie po co o 7 mam już wywoływanie porodu najpierw przebicie pęcherza A później jak będzie trzeba to oksy także jutro już po wszystkim zamelduje się [emoji480]

reklama
Do góry