Mój portfel się tak nie cieszyCzyli i ciebie dopadlo
A widzisz , hihi
reklama
Ja S. zatykam nos ale się wtedy wpieniaWspolczuje tego chrapania nie znoszę jak ktoś tak terkocze, w ogóle nie ma mowy o spaniu, a obcej osobie przecież nie można przywalić poduszką
Wszystko będzie dobrze! Gratuluję narodzin córeczki. Kurczę, skąd wzięły się te cechy wcześniacze, może jednak termin był źle wyliczony? :/ Ale na pewno wszystko będzie dobrze ;* Ty lada chwila staniesz na nogi a mała będzie oddychac całą swoją malutką piersią
Ja się jeszcze nigdzie nie szykuje dopiero 37+3.
Wku.....ny kurczaczek jak zwykle uroczy
RooibosGirl
Fanka BB :)
Ja po prostu na ślepo wyciągam rękę i jak leci zaczynam mojego pacać po twarzy i powtarzać że chrapie chrapie chrapie aż usłyszę że przewrócił się na bok i ucichłJa S. zatykam nos ale się wtedy wpienia
Ale w sumie to on za często nie chrapie
Adell1994
O to ja ciągle mówiłam że nie dam rady , i że już dłużej nie wytrzymamA ja że albo urodzę albo mnie rozerwie i prosiłam Boga żeby już był koniec bo nie dam rady no ale dałam radę
Ale udało się
Mama7
To że co kryzys drugiego tygodnia? Wczoraj już nie jadłam nic co by mogło go dręczyć. Obstawiam dojrzewanie układu pokarmowego. Żółtaczka się cofa i już nie przelatuje przez niego więc musi jakby nauczyć się wypróżniania od nowa. Najlepsze że jak tak się spina to wydaje z siebie dokładnie taki sam stękokrzyk jak ja gdy go rodziłam tylko ja głośniej....
Raczej wstręt przed szpitalem..
Siedzę tu już pół godziny i czekam na rejestrację. Ja piernicze.. przede mna jeszcze ok 5 osob. Jakas fatalna ta godzina.. a jak przyjade do porodu to tez godzina na rejestracje? Koszmar jakiś.
oluchapoducha
Mama7 a Ty w Św. Zofii tak ?
Adell1994
GratulacjeHej,
CC i o 10:19 przywitałam na świecie Ewę, 2840 g i 51 cm....słodzinka z czarnymi włoskami, jutro postaram sie wrzucić foto.
Małej nie rozprezyły się płucka tak jak powinny wiec mąż nie dostał jej, jest na neonatologii, oddechowo lepiej ale szybko się wyziębia więc jest w inkubatorze. Neonatolog mowil ze urodzona z cechami wczesniactwa a to 38+3.
Samo CC ok, zero bólu ale po juz nie tak wesoło, brzuch boli a leki co 6h...i podejscie w stylu: po CC musi poboleć....jutro mam wstać rano, trzymajcie kciuki bo poki co to ja tego nie widzę rano mają też przywieźć malutką jak będzie wszystko ok.
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej mogła utulić córcię i żeby pionizacja była jak najmniej bolesna .
Adell1994
Jaka cudowna kruszynkaRatunku Nina zawladnela moim lozkiem :-) :-) :-) :-)
Powiem wam ze niezla krzykaczka z niej...ma charakter wieczorem cos.ma.jazdy i musi.sie.wyzyc :-) :-) :-) ale i tak jest boska
3majcie kciuki jak nie.bedzie.zoltaczki fo domu dzis.
Bdon gratulacje!!!EWA b ladne imie..
Oby udało wam się dzisiaj wyjść , ja po 3 dniach już bardzo chciałam wrócić z małym do domu
Mama7
TakMama7 a Ty w Św. Zofii tak ?
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Ja juz po porannym ktg, nic z tego nie rozumiem, polozna patrzy na zapis i pyta sie mnie „a pani do porodu tak?” [emoji23] skurczy 8 w ciagu pol godziny, nawet cos tam czulam.
Troche zaczynam sie cykac, postraszyla mnie wczoraj tą wąską miednicą, a po usg wychodzi ze maly 3700 wazy [emoji17] cos mi to smierdzi cesarka
Troche zaczynam sie cykac, postraszyla mnie wczoraj tą wąską miednicą, a po usg wychodzi ze maly 3700 wazy [emoji17] cos mi to smierdzi cesarka