reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ratunku Nina zawladnela moim lozkiem :-) :-) :-) :-)

Powiem wam ze niezla krzykaczka z niej...ma charakter wieczorem cos.ma.jazdy i musi.sie.wyzyc :-) :-) :-) ale i tak jest boska

3majcie kciuki jak nie.bedzie.zoltaczki fo domu dzis.

Bdon gratulacje!!!EWA b ladne imie..

Załączniki

• IMG_20180910_193830_074.jpg
    IMG_20180910_193830_074.jpg
    780,5 KB · Wyświetleń: 219
  • IMG_20180910_164841.jpg
    IMG_20180910_164841.jpg
    670 KB · Wyświetleń: 219
reklama
Zabijcie mnie, laska u mnie w sali chrapie gorzej niz moj ojciec!!! spac sie nie da...[emoji30] normalnie warczy jak stary traktor

Moja lokatorka.pierworodka i placzliwa pomagam.jak moge.dobrym slowem ale.moment byl ze zaraz i mi by sie udzielilo...

Ehhhh...mloda i.zagubiona

Zabijcie mnie, laska u mnie w sali chrapie gorzej niz moj ojciec!!! spac sie nie da...[emoji30] normalnie warczy jak stary traktor
Ta klientka co wczoraj została zabrana też chrapała jak leżała na dniu i bałam się co to będzie się w nocy działo [emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiesz wydaje mi się że oni mają całkiem inne podejście tutaj do życia, wszystko jest dla nich " wszystko będzie dobrze ( ned. komt goed ) " my jesteśmy raczej Narodem którzy nie mają cierpliwości oni mają inne podejście do życia, no nie ważne póki co zobowiązuje mnie kredyt na 25 lat i nie wybieram się do Polski [emoji106] na wakacje jak najbardziej [emoji106]
Wszędzie dobrze tam gdzie Nas nie ma

Hej,
CC i o 10:19 przywitałam na świecie Ewę, 2840 g i 51 cm....słodzinka z czarnymi włoskami, jutro postaram sie wrzucić foto.
Małej nie rozprezyły się płucka tak jak powinny wiec mąż nie dostał jej, jest na neonatologii, oddechowo lepiej ale szybko się wyziębia więc jest w inkubatorze. Neonatolog mowil ze urodzona z cechami wczesniactwa a to 38+3.
Samo CC ok, zero bólu ale po juz nie tak wesoło, brzuch boli a leki co 6h...i podejscie w stylu: po CC musi poboleć....jutro mam wstać rano, trzymajcie kciuki bo poki co to ja tego nie widzę :hmm: rano mają też przywieźć malutką jak będzie wszystko ok.
Gratulacje.
Jak mój leżał w inku. obok miał sąsiadkę też czarna włochata i po CC i też te płucka początkowo średnio. Ale myślę że szybko mała Twoja dojdzie do siebie. Kolejna kruszynka 2+ na wrześniówkach ;) my to jednak jesteśmy wyjatkowe:)

Na dobranoc. Zrzut z insta. Kolorowych dla Was [emoji3] Zobacz załącznik 896746
No ja akurat się z tego śmiałam i byłam pewna że dla Mikiego taki otulacz strzelę ;) ale się okazuje że na punkcie 3 dziecka zwariowałam bardziej niż ma punkcie pierwszego ;) Fakt w ciąży zero uczuć za to po porodzie... PIERD..LEC. Młody ma coraz więcej ciuchów ;) bo ciężko mu czegoś śliczniuniego tyciego nie kupić ;) no i zaraz kokoniki kocyczki minky srinki itepety... Matka-Wariatka. I dobrze że to jednak chłop bo gdyby była córka to już w ogóle dostałabym kota...

reklama
Do góry