reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej,
CC i o 10:19 przywitałam na świecie Ewę, 2840 g i 51 cm....słodzinka z czarnymi włoskami, jutro postaram sie wrzucić foto.
Małej nie rozprezyły się płucka tak jak powinny wiec mąż nie dostał jej, jest na neonatologii, oddechowo lepiej ale szybko się wyziębia więc jest w inkubatorze. Neonatolog mowil ze urodzona z cechami wczesniactwa a to 38+3.
Samo CC ok, zero bólu ale po juz nie tak wesoło, brzuch boli a leki co 6h...i podejscie w stylu: po CC musi poboleć....jutro mam wstać rano, trzymajcie kciuki bo poki co to ja tego nie widzę :hmm: rano mają też przywieźć malutką jak będzie wszystko ok.
Gratulacje!

reklama
Na dobranoc. Zrzut z insta. Kolorowych dla Was [emoji3]
IMG_20180910_232703.jpg

Załączniki

• IMG_20180910_232703.jpg
    IMG_20180910_232703.jpg
    69,4 KB · Wyświetleń: 500
Hej,
CC i o 10:19 przywitałam na świecie Ewę, 2840 g i 51 cm....słodzinka z czarnymi włoskami, jutro postaram sie wrzucić foto.
Małej nie rozprezyły się płucka tak jak powinny wiec mąż nie dostał jej, jest na neonatologii, oddechowo lepiej ale szybko się wyziębia więc jest w inkubatorze. Neonatolog mowil ze urodzona z cechami wczesniactwa a to 38+3.
Samo CC ok, zero bólu ale po juz nie tak wesoło, brzuch boli a leki co 6h...i podejscie w stylu: po CC musi poboleć....jutro mam wstać rano, trzymajcie kciuki bo poki co to ja tego nie widzę :hmm: rano mają też przywieźć malutką jak będzie wszystko ok.

Gratulacje :):)
I na pewno będzie wszystko dobrze, a Ty spokojnie odpoczywaj i zbieraj siły :):)

A ja nie wiem albo mi się za przeproszeniem dupa poci albo faktycznie pomalusi coś wylatuje! No bo przecież czuje zwieracze od pęcherza i nie sikam sama nie wiem idę spać zobaczę ale jakaś mam dziwna schize, brzuch zaczął lekko promieniowac ale lekko jak na okres także napewno to nie żadne skurcze bo bym czuła

Dobranoc

A ja spałam z godzinę i znów nie mogę spać. Jestem głodna, a już nic nie wolno do obchodu porannego. Złapał mnie dość mocny skurcz z bólem odbytu . Mam nadzieję ,że drugi też mnie dopadnie i kolejny.

Hej,
Gratuluje narodzin Ewuni :). Dyzo zdrowka dla malej i obys szybko doszla do siebie.

reklama
Do góry