Gratulacje!Hej,
CC i o 10:19 przywitałam na świecie Ewę, 2840 g i 51 cm....słodzinka z czarnymi włoskami, jutro postaram sie wrzucić foto.
Małej nie rozprezyły się płucka tak jak powinny wiec mąż nie dostał jej, jest na neonatologii, oddechowo lepiej ale szybko się wyziębia więc jest w inkubatorze. Neonatolog mowil ze urodzona z cechami wczesniactwa a to 38+3.
Samo CC ok, zero bólu ale po juz nie tak wesoło, brzuch boli a leki co 6h...i podejscie w stylu: po CC musi poboleć....jutro mam wstać rano, trzymajcie kciuki bo poki co to ja tego nie widzę rano mają też przywieźć malutką jak będzie wszystko ok.
reklama
KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
A jak tam nie rodzisz ? [emoji12]W Polsce porody sa zbyt medykalizowane, i wracamy w nowych standardach do 42 tyg bez interwencji bez powodu od stycznie 2019. Lozysko da sie sprawdzic, jezeli jest ok, ilosc wod tez, ktg ok, nie ma co martwić sie. Ciaza fizjologiczna trwa do 42 tyg skonczonego
klaraklara
Nie,.ale ja dzis tylko w terminie, raczej w totka uda sie wygrać jutro zobacze co na ktg sie zapisze, ale nie nastawiam sie za bardzoA jak tam nie rodzisz ? [emoji12]
KINDERBUENOO88
Hej,
CC i o 10:19 przywitałam na świecie Ewę, 2840 g i 51 cm....słodzinka z czarnymi włoskami, jutro postaram sie wrzucić foto.
Małej nie rozprezyły się płucka tak jak powinny wiec mąż nie dostał jej, jest na neonatologii, oddechowo lepiej ale szybko się wyziębia więc jest w inkubatorze. Neonatolog mowil ze urodzona z cechami wczesniactwa a to 38+3.
Samo CC ok, zero bólu ale po juz nie tak wesoło, brzuch boli a leki co 6h...i podejscie w stylu: po CC musi poboleć....jutro mam wstać rano, trzymajcie kciuki bo poki co to ja tego nie widzę rano mają też przywieźć malutką jak będzie wszystko ok.
Gratulacje
I na pewno będzie wszystko dobrze, a Ty spokojnie odpoczywaj i zbieraj siły
KINDERBUENOO88
Dziewczyny ja dzisiaj mam ciągle twardnienia brzucha w godzinę chyba z 5 razy co to znaczy?
Pewnie nic
Mi tez co jakiś czas twardnieje i nic się nie dzieje
18grudzien
A ja nie wiem albo mi się za przeproszeniem dupa poci albo faktycznie pomalusi coś wylatuje! No bo przecież czuje zwieracze od pęcherza i nie sikam sama nie wiem idę spać zobaczę ale jakaś mam dziwna schize, brzuch zaczął lekko promieniowac ale lekko jak na okres także napewno to nie żadne skurcze bo bym czuła
Dobranoc
Dobranoc
U
użytkownik 180176
Gość
A ja spałam z godzinę i znów nie mogę spać. Jestem głodna, a już nic nie wolno do obchodu porannego. Złapał mnie dość mocny skurcz z bólem odbytu . Mam nadzieję ,że drugi też mnie dopadnie i kolejny.
Chloe.Chloe
Gratuluje narodzin Ewuni . Dyzo zdrowka dla malej i obys szybko doszla do siebie.Hej,
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
Zabijcie mnie, laska u mnie w sali chrapie gorzej niz moj ojciec!!! spac sie nie da...[emoji30] normalnie warczy jak stary traktor