reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Olka ja czekam od zeszlego poniedzialku ;)
Stopniuja emocje jak w Modzie na sukces.

@Bajdelka35 mam na sali dziewczyne w 30tc co przyjechala bo myslala ze wody. A to tylko uplawy zwiekszone.
Ja póki pewna bym nie była to nie jadę do szpitala nie mam co za bardzo z dziećmi zrobić mąż urlop zaczyna od sob, zresztą wszystkie objawy przeszły nawet brzuch także mnie to nic nie ruszy heh

Hej,
CC i o 10:19 przywitałam na świecie Ewę, 2840 g i 51 cm....słodzinka z czarnymi włoskami, jutro postaram sie wrzucić foto.
Małej nie rozprezyły się płucka tak jak powinny wiec mąż nie dostał jej, jest na neonatologii, oddechowo lepiej ale szybko się wyziębia więc jest w inkubatorze. Neonatolog mowil ze urodzona z cechami wczesniactwa a to 38+3.
Samo CC ok, zero bólu ale po juz nie tak wesoło, brzuch boli a leki co 6h...i podejscie w stylu: po CC musi poboleć....jutro mam wstać rano, trzymajcie kciuki bo poki co to ja tego nie widzę :hmm: rano mają też przywieźć malutką jak będzie wszystko ok.
Wstaniesz każda wstaje te pierwsze próby najgorsze i drugi dzień ale mówię ci z doświadczenia że kolejne będą lepsze

Hej,
CC i o 10:19 przywitałam na świecie Ewę, 2840 g i 51 cm....słodzinka z czarnymi włoskami, jutro postaram sie wrzucić foto.
Małej nie rozprezyły się płucka tak jak powinny wiec mąż nie dostał jej, jest na neonatologii, oddechowo lepiej ale szybko się wyziębia więc jest w inkubatorze. Neonatolog mowil ze urodzona z cechami wczesniactwa a to 38+3.
Samo CC ok, zero bólu ale po juz nie tak wesoło, brzuch boli a leki co 6h...i podejscie w stylu: po CC musi poboleć....jutro mam wstać rano, trzymajcie kciuki bo poki co to ja tego nie widzę :hmm: rano mają też przywieźć malutką jak będzie wszystko ok.
A i z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować hihi najważniejsze że masz już córcie będzie wszystko ok

Hej,
Gratulacje :) wstać wstaniesz. Będzie bolało, ale plackiem przecież nie będziesz leżeć :)

OMG , przecież przenoszenie ciąży też nie jest dobre łożysko się starzeje itp .Gosia ja naprawdę modlę się do Boga żeby to już za mną było bo naprawdę wykończe się już uważam że w Polsce szybciej jakoś podejmują te wywołanie A tutaj to mnie doprowadzają do płaczu niech ta mała już wychodzi z mojego brzucha [emoji188]
W Polsce porody sa zbyt medykalizowane, i wracamy w nowych standardach do 42 tyg bez interwencji bez powodu od stycznie 2019. Lozysko da sie sprawdzic, jezeli jest ok, ilosc wod tez, ktg ok, nie ma co martwić sie. Ciaza fizjologiczna trwa do 42 tyg skonczonego

reklama
Do góry