reklama
A ja że albo urodzę albo mnie rozerwie i prosiłam Boga żeby już był koniec bo nie dam rady no ale dałam radę
Dasz radę !
Nie będę tutaj pisać o tym jak boli bo każda kobieta ma inny próg bólu , ja w trakcie myślałam tylko o tym, że każdy skurcz zbliża mnie do zobaczenia mężczyzny mojego życia
Ja tak samo tylko zero skurczy na KTG koło 19stej w obu wypadkach i obaj urodzeni po 2 w nocy ale przed 3.Każdy poród inny, jak i każda kobieta inna. I objawy. Ja dwa razy na ktg w dzień zero skurczy, a w nocy młody obywatel świat witał. Różnie to bywa
M
Mar1
Gość
Dlatego myślę, że nie ma co się nakręcać, bo psychika swoje też robi.
Bo wieczorem dzieją się dziiiiwne rzeczyJezu jak mnie zgaga pali [emoji13] nic mi nie pomaga, do tego mam jakieś skurcze nawet bolą ale nie nastawiam się na to że to już to... Cały dzień było ok wieczór już taki nie jest.
No ja urodziłam M. jak byłam nastawiona na oksy we wtorek w szpitalu czyli odpuściłam już sobie i tak też zaszłam w ciążę z Nim..Dlatego myślę, że nie ma co się nakręcać, bo psychika swoje też robi.
AgulaK82
Fanka BB :)
No to niech się dzieją ale konkretnie albo niech spadają bo idzie się wykończyć [emoji12]Bo wieczorem dzieją się dziiiiwne rzeczy
KatarzynaCarmen
Ja też się bardzo boję tego bólu już pisałam kilka dni temu, ale nie mamy za bardzo wyjścia, poproś może ZZO?Ja też mam różne objawy, ale szczerze to boję się strasznie tych piekielnych boli porodowych że nie będę kontaktowac , że ten ból mnie zdominuje... :/
Ja muszę czekać do poniedziałku czyli będę w 41t i 2 dni to już w ogóle długo 9 dni po terminie A Ty już na weekend będziesz mogła tulić swoje dzieciątko, i wierzę że chcesz już ten poród mam to samo uwierz mi , na sama myśl mi źle się robi że jeszcze tydzień czekania [emoji33]Po wieczornym obchodzie dowiedzialam sie tyle, ze jesli do piatku nie rozkreci sie nic samo to beda wywolywac. A ja nie chce czekac do piatkuuuu chce juzzz
Wiem... idź spać z myślą że to nie dzisiaj to cię zbudzi po północyNo to niech się dzieją ale konkretnie albo niech spadają bo idzie się wykończyć [emoji12]
reklama
AgulaK82
Hahaha dobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] tylko czy ta pierońska zgaga da mi spać [emoji13]Wiem... idź spać z myślą że to nie dzisiaj to cię zbudzi po północy