reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
A ja że albo urodzę albo mnie rozerwie ;) i prosiłam Boga żeby już był koniec bo nie dam rady ;) no ale dałam radę :)
Dasz radę ! :)
Nie będę tutaj pisać o tym jak boli bo każda kobieta ma inny próg bólu , ja w trakcie myślałam tylko o tym, że każdy skurcz zbliża mnie do zobaczenia mężczyzny mojego życia :)

Ja też mam różne objawy, ale szczerze to boję się strasznie tych piekielnych boli porodowych że nie będę kontaktowac , że ten ból mnie zdominuje... :/
Ja też się bardzo boję tego bólu już pisałam kilka dni temu, ale nie mamy za bardzo wyjścia, poproś może ZZO?
Po wieczornym obchodzie dowiedzialam sie tyle, ze jesli do piatku nie rozkreci sie nic samo to beda wywolywac. A ja nie chce czekac do piatkuuuu chce juzzz
Ja muszę czekać do poniedziałku czyli będę w 41t i 2 dni to już w ogóle długo 9 dni po terminie A Ty już na weekend będziesz mogła tulić swoje dzieciątko, i wierzę że chcesz już ten poród mam to samo uwierz mi , na sama myśl mi źle się robi że jeszcze tydzień czekania [emoji33]

reklama
Do góry