reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziś 4 razy dwójka była, spałam prawie do południa ale w sumie w nocy nic, jestem rozbita ogólnie bo jak się śpi w dzień to tak jest, jutro jadę do mamy na kawkę i jakby miało mi coś lecieć to niech się właśnie coś dzieje bo jutro mój lekarz ma dyżur zawsze we wtorki i czwartki robi cięcia cesarskie więc albo Damian wychodzi jutro i czwartek albo planowo ma być!!!! Hehe

W sumie to nie nakrecam się bo już widziałam po was ile miałyscie symptomów rodzenia, skurcze, biegunki, oczyszczanie a dopiero po dwóch tygodniach coś zaczęło się dziać więc w moim przypadku to byłby cud żeby od zwykłego bólu brzuszka od razu poród hehe

Hej dziewczyny! Czytam Was ale nie nadążam, wyszłam ze szpitala. Dom i starsza to moje obecne zajęcie! [emoji4]
Tez uważam, ze wątek powinien być prywatny. To o czym tu rozmawiamy jest dla Nas i pozostaje pomiędzy Nami.

Przykro mi, ze ktoś wykorzystał zdjęcie Ani bezpodstawnie i zrobił z tego niepotrzebne pośmiewisko. :/ ludzie nie maja własnego życia i szukają sensacji tam gdzie jej nie ma..

Po wieczornym obchodzie dowiedzialam sie tyle, ze jesli do piatku nie rozkreci sie nic samo to beda wywolywac. A ja nie chce czekac do piatkuuuu chce juzzz

Hej . Ja rano badania, później pojechaliśmy na sesję, super się czułam w tych sukieneczkach <3 w niektóre nie weszłam, bo moje cycki :D jutro już mamy mieć to zobaczymy, co tam wyszło :-) ja się dzisiaj czułam jakaś zmęczona i miałam straszne mdłości , przeszło po zjedzeniu tacosa, dzisiaj obiad na mieście :D
A jutro brwi, szkoła rodzenia ostatnia, w końcu wizyta u gina i chce/mogę rodzic :)
Tez miałam dwa dni twardnienia brzucha plus bóle miesiączkowe i przeszło i teraz cisza :-)

Hej . Ja rano badania, później pojechaliśmy na sesję, super się czułam w tych sukieneczkach <3 w niektóre nie weszłam, bo moje cycki :D jutro już mamy mieć to zobaczymy, co tam wyszło :-) ja się dzisiaj czułam jakaś zmęczona i miałam straszne mdłości , przeszło po zjedzeniu tacosa, dzisiaj obiad na mieście :D
A jutro brwi, szkoła rodzenia ostatnia, w końcu wizyta u gina i chce/mogę rodzic :)
Tez miałam dwa dni twardnienia brzucha plus bóle miesiączkowe i przeszło i teraz cisza :-)
Koniecznie pokaż nam jutro efekty tej wyczekanej sesji zdjęciowej :)
Ja raz przez pół nocy miałam twardnienia i bóle jak na miesiączkę i tydzień później urodziłam ;) .

reklama
Do góry