reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Po wieczornym obchodzie dowiedzialam sie tyle, ze jesli do piatku nie rozkreci sie nic samo to beda wywolywac. A ja nie chce czekac do piatkuuuu chce juzzz
Czekanie jest najgorsze z tego wszystkiego . I to jeszcze do piątku, a dopiero poniedziałek , no prawie wtorek .
Ale to jest czekanie na najpiękniejszy moment w życiu :)

reklama
Ja też mam różne objawy, ale szczerze to boję się strasznie tych piekielnych boli porodowych że nie będę kontaktowac , że ten ból mnie zdominuje... :/
Dasz radę ! :)
Nie będę tutaj pisać o tym jak boli bo każda kobieta ma inny próg bólu , ja w trakcie myślałam tylko o tym, że każdy skurcz zbliża mnie do zobaczenia mężczyzny mojego życia :)

W sumie to nie nakrecam się bo już widziałam po was ile miałyscie symptomów rodzenia, skurcze, biegunki, oczyszczanie a dopiero po dwóch tygodniach coś zaczęło się dziać więc w moim przypadku to byłby cud żeby od zwykłego bólu brzuszka od razu poród hehe
No bo często po pierwszym dziecku następne porody trwają poniekąd dłużej... tzn. rozkręca się powoli nawet miesiąc za to jak już ruszy to z kopyta... tzn. piszę po sobie. Z Kacprem nic mi nie było... do porodu... Z Bartkiem skurcze czyli ból brzucha chyba i miesiąc ale dam poród szybko. Teraz to wiecie...

reklama
Do góry