AgulaK82
Fanka BB :)
Laseczki też przez neta rejestrowałyście się na podobnych stronach? Ja z ciekawości to zrobiłam i przyszły mi o to takie teczuszki z poradnikami i próbkami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu [emoji546][emoji253][emoji322]Tylko NFZ i bez pneumokokow.
My prawdopodobnie ostatnia noc w szpitalu, jutro konsultacja kardiologiczna i kontrola ICD. Ja walczę z nawalem, ale jest lepiej.
Niestety ostatnia noc spędzona w samotności, bo jestem sama na 3 osobowej sali i obok też na sali pusto. Reszta sal jest po drugiej stronie dyzurki.
Dzisiaj mieliśmy z mężem I rocznicę ślubu tak swietowalismy
Zobacz załącznik 896315 Zobacz załącznik 896317
Ja brałam te płatne u jednego jak i u drugiego syna, nie wiem jakie teraz są ale też zamierzam kupić i oczywiście plus te co są obowiązkowe.Myslalyscie o szczepieniach ? bierzecie obowiązkowe i cos do tego ? a te 5w1 czy 6w1 to są płatne zamiast tych obowiazkowych bezpłatnych?
Wezmę obowiązkowe na pewno. A te dodatkowe rozważę. Ale będę szczepić tymi normalnymi najprawdopodobniej, darmowymi. Chociaż położna starała się mnie przekonać, że te płatne (czyli 6w1) są niby bardziej nowoczesne, że mniej szkodliwych substancji mają, że mniej wkłuć dla dziecka. Nie przekonuje mnie to coś. Od wszystkiego czyli od niczego... Wolę parę razy więcej dziecko ukłuć. I tak nie będzie tego pamiętać.Myslalyscie o szczepieniach ? bierzecie obowiązkowe i cos do tego ? a te 5w1 czy 6w1 to są płatne zamiast tych obowiazkowych bezpłatnych?
Wszystkiego dobrego dla Was!Dzisiaj mieliśmy z mężem I rocznicę ślubu tak swietowalismy
Zobacz załącznik 896315 Zobacz załącznik 896317
Nie rejestrowałam się, bo miałam obawy, że później będą do mnie wydzwaniać i ulotki wysyłać.Laseczki też przez neta rejestrowałyście się na podobnych stronach? Ja z ciekawości to zrobiłam i przyszły mi o to takie teczuszki z poradnikami i próbkami. Zobacz załącznik 896318Zobacz załącznik 896319Zobacz załącznik 896320
Rozumiem ale przy rejestracji zaznaczasz czy chcesz informacje, reklamówki itp dostawać na tel lub mailem, ja też nie lubię jak by miał ktoś dzwonić bądź przychodzące sms...Wezmę obowiązkowe na pewno. A te dodatkowe rozważę. Ale będę szczepić tymi normalnymi najprawdopodobniej, darmowymi. Chociaż położna starała się mnie przekonać, że te płatne (czyli 6w1) są niby bardziej nowoczesne, że mniej szkodliwych substancji mają, że mniej wkłuć dla dziecka. Nie przekonuje mnie to coś. Od wszystkiego czyli od niczego... Wolę parę razy więcej dziecko ukłuć. I tak nie będzie tego pamiętać.
Wszystkiego dobrego dla Was!
Nie rejestrowałam się, bo miałam obawy, że później będą do mnie wydzwaniać i ulotki wysyłać.
Dostałam w szpitalu Niebieskie Pudełko i jakieś pudełko z "Klubu Mama".
Ja szczepić będę dopiero najwcześniej za 3 miesiące i na pewno nie kombo miliard w jednym.