reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziękuję, ale lubię swoje C przed ciążą i f teraz:) ale u kogoś bardzo mi się podobają duże. Dla mnie wyglądasz mega sexy;)
Mówisz jak mój S...:D jemu chyba nigdy nie będą za duże :D

Dokładnie :) przecież dziecko to nie jest jakiś intruz, jak się urodzi to będzie inaczej, ale też fajnie. A na początku pewnie bedziemy z S. tak zapatrzeni w Blankę, że w ogóle nie będziemy zwracać uwagi na imprezy i miejsca, w ktorych moglibyśmy być gdyby nie dziecko. Ja na pewno nie ;)

W ogóle zastanawiam się jak bardzo mi się to spodoba i ile razy pożałuje że tak późno zdecydowaliśmy się na dziecko.

Ja tez się zastanawiam jak to będzie, boje się czasami, że wszystko zmieni się , że nie będziemy już tylko we dwoje, ale przecież nie my pierwsi :) co dziwne mój S.nie ma takich obaw, tylko cały czas opowiada, co będziemy robić, że będziemy pomiędzy nami leżał bąbelek, że pierwsza choinka i kopanie piłki.. rozczula mnie :D wiadomo, że życie się zmieni, ale przychodzi taki etap, że trzeba zapełnić nawet tą nieodczuwaną pustkę :) ja mam 24 lata, ale już żałuję, że nie zaczęliśmy jak miałam 20 lat :D

reklama
Ale tu dziś cisza... zdrzemnęłam się i wstałam przerażona bo Miki śpi i cisza... ale za chwile wstał (magia 3h) i nie może się najeść ;)
Chłopaki korzystają z pogody i balują na dworze ;) mam nadzieję że nowych śliwek nie będzie...
Tak się zastanawiam czy oni nie tłuką się ze sobą ze względu na pojawienie się Mikiego.

Moja dama zajela mi pol lozka a.ja leze wygieta
Jejku co za słodycz [emoji7]
Jestem 40+ ;) nie przyznam sie ile ;)
Nie ważne wiek, zawsze jest się młodą mamą [emoji5]
Chusty są cudowne. Udało mi się ogarnąć chatę :D
Zaraz mam gości. Przed chwilą wpadła siostra Przemka i zamiast "cześć" usłyszałam "o Jezu jaka ty jesteś zmęczona". Także, żeby Was nie straszyć, zdjęcia z filtrami [emoji14]

Zobacz załącznik 896267Zobacz załącznik 896268
Ja też nie widzę żadnego zmęczenia, masz bardzo fajny uśmiech i widzę że chusta sprawdza się jak ta lala [emoji6]

A ja się zdrzemnęłam i od razu lepiej się czuję, tzn dolegliwości w biodrach itp nadal są ale ten stan nerwowy minął. Widocznie musiałam nockę dospać.

A u mnie nic ciekawego weekend przeleciał i jutro od nowa tydzień szkolny! Zostalo mi bez dziś 8 dni! Odliczam muszę wytrwać za tydzień w sobotę wesele, mąż mój dziś się zwalnia z pracy, pomył mi okna, także ten.....

Odważnie z weselem w końcówce ciazy. Mu odmowilismy☺
To moja siostra bierze ślub więc idę ale tylko na obiad a mąż zostaje z dziećmi będą się bawić później ciocia dzieci przywiezie a mężu będzie balowac, ja ogólnie nie daje rady już sama ze sobą i swoim stanem i wszystko mnie wnerwia, jestem ociezala zmęczona i na nie ale wypada iść do kościoła i obiad chociaż zjem

reklama
Do góry