xnightfall94
Fanka BB :)
Mówisz jak mój S... jemu chyba nigdy nie będą za dużeDziękuję, ale lubię swoje C przed ciążą i f teraz ale u kogoś bardzo mi się podobają duże. Dla mnie wyglądasz mega sexy
Dokładnie przecież dziecko to nie jest jakiś intruz, jak się urodzi to będzie inaczej, ale też fajnie. A na początku pewnie bedziemy z S. tak zapatrzeni w Blankę, że w ogóle nie będziemy zwracać uwagi na imprezy i miejsca, w ktorych moglibyśmy być gdyby nie dziecko. Ja na pewno nie
W ogóle zastanawiam się jak bardzo mi się to spodoba i ile razy pożałuje że tak późno zdecydowaliśmy się na dziecko.
Ja tez się zastanawiam jak to będzie, boje się czasami, że wszystko zmieni się , że nie będziemy już tylko we dwoje, ale przecież nie my pierwsi co dziwne mój S.nie ma takich obaw, tylko cały czas opowiada, co będziemy robić, że będziemy pomiędzy nami leżał bąbelek, że pierwsza choinka i kopanie piłki.. rozczula mnie wiadomo, że życie się zmieni, ale przychodzi taki etap, że trzeba zapełnić nawet tą nieodczuwaną pustkę ja mam 24 lata, ale już żałuję, że nie zaczęliśmy jak miałam 20 lat