Adell1994
Fanka BB :)
Ślicznie wyglądasz bardzo zgrabna z Ciebie kobieta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ślicznie wyglądasz bardzo zgrabna z Ciebie kobieta
No właśnie, z tego co wiem to w szpitalu w którym będę rodzić nie ma tych pudełek, bo sąsiadka rodziła w tym roku w czerwcu i nie dostała...Dostałam w szpitalu dokładnie te same pudełka plus wcześniej na szkole rodzenia reklamówki z gadżetami I te ze szkoły rodzenia były spoko, dwie butelki , smoczki A próbek z tego wszystkiego mam ogrom
Co do szczepionek to też nie będę brała tych ileś tam w 1 , uważam że lepiej kilka razy i mniejsze dawki .
Oby oby bo już sama siebie mam dość . Ale tłumaczę sobie że muszę się przyzwyczaić do nowej roli , do nowego trybu życiaZa dwa, trzy dni będzie lepiej daj sobie czas
No tak bo to nie w każdym szpitalu dają , ja byłam zaskoczona że dostałamNo właśnie, z tego co wiem to w szpitalu w którym będę rodzić nie ma tych pudełek, bo sąsiadka rodziła w tym roku w czerwcu i nie dostała...
Zanim zamknęli szpital w moim mieście to też tam dawali bo i przy pierwszym i drugim synu dostałam...No tak bo to nie w każdym szpitalu dają , ja byłam zaskoczona że dostałam
Ja też mam tygrysaJakie wy macie ladne te brzuszki. Tu w szpitalu te moje ciagle zmieniajace sie sasiadki tak samo. Gladkie jak pupa niemowlecia.
Ja tylko mam tygrysa.
Dziękujemy też dostałam to niebieskie pudełko i klubu mama. A tak to na pierwsze dziecko dostWezmę obowiązkowe na pewno. A te dodatkowe rozważę. Ale będę szczepić tymi normalnymi najprawdopodobniej, darmowymi. Chociaż położna starała się mnie przekonać, że te płatne (czyli 6w1) są niby bardziej nowoczesne, że mniej szkodliwych substancji mają, że mniej wkłuć dla dziecka. Nie przekonuje mnie to coś. Od wszystkiego czyli od niczego... Wolę parę razy więcej dziecko ukłuć. I tak nie będzie tego pamiętać.
Wszystkiego dobrego dla Was!
Nie rejestrowałam się, bo miałam obawy, że później będą do mnie wydzwaniać i ulotki wysyłać.
Dostałam w szpitalu Niebieskie Pudełko i jakieś pudełko z "Klubu Mama".
Tak, na pewno tabletki i mąż gumki. Ja niestety ze względu na serce nie pozwolę sobie na kolejne dziecko. Teraz muszę o nie zadbać, aby móc wychować dwie córkiJa też
Dziewczyny, a myślałyście już o jakiejś antykoncepcji po porodzie?
Mnie mój Franio pochłania całkowicie jest cudowny
A i mój baby blues nie odpuszcza , płakałam dzisiaj pół dnia . Jeszcze mój S. mnie tak wkurza, że nawet mi się gadać z nim nie chce i przez to jeszcze więcej płaczę , ehh te hormony