U
użytkownik 180176
Gość
Jaka ma cudowna fryzurę [emoji16]Moja dama zajela mi pol lozka a.ja leze wygieta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka ma cudowna fryzurę [emoji16]Moja dama zajela mi pol lozka a.ja leze wygieta
No jak siostra, to wiadomo, ze wypada isc, jak nie rodzisz ☺To moja siostra bierze ślub więc idę ale tylko na obiad a mąż zostaje z dziećmi będą się bawić później ciocia dzieci przywiezie a mężu będzie balowac, ja ogólnie nie daje rady już sama ze sobą i swoim stanem i wszystko mnie wnerwia, jestem ociezala zmęczona i na nie ale wypada iść do kościoła i obiad chociaż zjem
Planowane cięcie? Bo ja 18.09 mam cesrake zaplanowanaBajdelka ja się też tak czuję u mnie 6 dni do terminu
Wszystko w sumie możliwe kto wie co się może stać? Zwłaszcza że moja macica mimo że niby długa i zamknięta to jednak bliźniaki nosiła później synka i teraz znowu ciąża więc może puścić wody odejdą to jadę na wariata do szpitala Hehe ale żadnych tam skurczy nie czuje czy jak ko chyba że te twardnienia brzucha to jest to....No jak siostra, to wiadomo, ze wypada isc, jak nie rodzisz ☺
Pieknie zachustowana kolor chusty idealnie pasuje do oczu i wlosowChusty są cudowne. Udało mi się ogarnąć chatę
Zaraz mam gości. Przed chwilą wpadła siostra Przemka i zamiast "cześć" usłyszałam "o Jezu jaka ty jesteś zmęczona". Także, żeby Was nie straszyć, zdjęcia z filtrami [emoji14]
Zobacz załącznik 896267Zobacz załącznik 896268
Tylko NFZ i bez pneumokokow.Myslalyscie o szczepieniach ? bierzecie obowiązkowe i cos do tego ? a te 5w1 czy 6w1 to są płatne zamiast tych obowiazkowych bezpłatnych?