18grudzien
Fanka BB :)
4 dziecko poród 3,ja mam bliźniakiBajdelka nie mam cc, czekam na sn. To Ty 4te dziecko tak ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4 dziecko poród 3,ja mam bliźniakiBajdelka nie mam cc, czekam na sn. To Ty 4te dziecko tak ?
Ja oglądam masterchefCo taka cisza , nie ma co poczytać chyba już więcej mam niż przyszłych mam :< niektóre dzieciaczki zaraz po 2 tyg i więcej, a my nadal w dwupaku .
Ja teżJa oglądam masterchef
Jeszcze nie urodziłam ale owszem już się zastanawiam jaką metodę wybrać, będę rozmawiać z doktorem jak pójdę na kontrolę po okresie połogowym [emoji846]Ja też
Dziewczyny, a myślałyście już o jakiejś antykoncepcji po porodzie?
Mnie mój Franio pochłania całkowicie jest cudownyCo taka cisza , nie ma co poczytać chyba już więcej mam niż przyszłych mam :< niektóre dzieciaczki zaraz po 2 tyg i więcej, a my nadal w dwupaku .
Za dwa, trzy dni będzie lepiej daj sobie czasMnie mój Franio pochłania całkowicie jest cudowny
A i mój baby blues nie odpuszcza , płakałam dzisiaj pół dnia . Jeszcze mój S. mnie tak wkurza, że nawet mi się gadać z nim nie chce i przez to jeszcze więcej płaczę , ehh te hormony
Dostałam w szpitalu dokładnie te same pudełka plus wcześniej na szkole rodzenia reklamówki z gadżetami I te ze szkoły rodzenia były spoko, dwie butelki , smoczki A próbek z tego wszystkiego mam ogromWezmę obowiązkowe na pewno. A te dodatkowe rozważę. Ale będę szczepić tymi normalnymi najprawdopodobniej, darmowymi. Chociaż położna starała się mnie przekonać, że te płatne (czyli 6w1) są niby bardziej nowoczesne, że mniej szkodliwych substancji mają, że mniej wkłuć dla dziecka. Nie przekonuje mnie to coś. Od wszystkiego czyli od niczego... Wolę parę razy więcej dziecko ukłuć. I tak nie będzie tego pamiętać.
Wszystkiego dobrego dla Was!
Nie rejestrowałam się, bo miałam obawy, że później będą do mnie wydzwaniać i ulotki wysyłać.
Dostałam w szpitalu Niebieskie Pudełko i jakieś pudełko z "Klubu Mama".
Ja tak samo , pogadam z lekarzem na pierwszej wizycie po połoguJeszcze nie urodziłam ale owszem już się zastanawiam jaką metodę wybrać, będę rozmawiać z doktorem jak pójdę na kontrolę po okresie połogowym [emoji846]