reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ciepła kąpiel.. moze jakiś lekki masaz
Ciepła kąpiel nie ryzykowałabym bo w ciąży nie dozwolona jest bo może powodować poronienie a późniejszym etapie wczesny poród.Teraz to letniawa wodą lub szybki prysznic.Najlepiej to do lekarza.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciepła kąpiel nie ryzykowałabym bo w ciąży nie dozwolona jest bo może powodować poronienie a późniejszym etapie wczesny poród.Teraz to letniawa wodą lub szybki prysznic.Najlepiej to do lekarza.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, no nie wpadajmy w paranoje.
Ciepla kąpiel - jak najbardziej tak!
Jednak ja bym uważała by nie zabiła Za ciepła (do 37st), żeby może jednak był ktoś w domu (ja np potrawie mieć zwroty głowy itd), nie trwała za długo, no i niektóre kosmetyki nie nadają się do kąpieli (etykieta).
Ciepłe kąpiele są wręcz często wskazane, by złagodzić bóle czy dać ulgę mięśniom.

3jgxugpjji86cg4t.png

Dziewczyny, które miały usg prywatnie w UK. Jak było u Was - samo usg wykonane przez specjaliste do usg czy też rozmowa z lekarzem? Czy specjalista wydaje zaświadczenie o ciąży?

Byłoby super. Mi udało się umówić na piątek, ciekawa jestem tylko czy jest szansa na jakieś zaświadczenie do pracy czy jednak muszę czekać do wizyty z położną.
No i trzymam mocno kciuki za Twoją wizytę [emoji8]

reklama
Do góry