Hej mam nadzieję, zeże piszę w dobrym miejscuMam nanie imie Justyna , termin na 9.9.2018, niestety już z małymi przebojami l4, leżenie i duphaston...ale serduszko bije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciepła kąpiel nie ryzykowałabym bo w ciąży nie dozwolona jest bo może powodować poronienie a późniejszym etapie wczesny poród.Teraz to letniawa wodą lub szybki prysznic.Najlepiej to do lekarza.Ciepła kąpiel.. moze jakiś lekki masaz
Nie, no nie wpadajmy w paranoje.Ciepła kąpiel nie ryzykowałabym bo w ciąży nie dozwolona jest bo może powodować poronienie a późniejszym etapie wczesny poród.Teraz to letniawa wodą lub szybki prysznic.Najlepiej to do lekarza.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Współczuję;/ ja mam to non stop..:/ wzięłam paracetamol i leżę na plecach.. na przemian kolana do klatki piersiowej po 15sek. Na noge i daleko leżę. Jak Ci trochę przejdzie to idź na spacerrwa kulszowa mnie dopadła!!!jak sobie z tym radzić???
Ja miałam konsultacje wraz z badaniem. Na koniec dostałam zaświadczenie w którym tygodniu ciąży jestemDziewczyny, które miały usg prywatnie w UK. Jak było u Was - samo usg wykonane przez specjaliste do usg czy też rozmowa z lekarzem? Czy specjalista wydaje zaświadczenie o ciąży?
I absolutnie nie ciepła kąpiel. Rwa kulszowa to stan zapalny.. większa ulgę Ci przyniesie przekładanie chociażby mrożonki do miejsca w którym boli. Ja sobie kupiłam taki żel dosyć spory do zamrażarki.rwa kulszowa mnie dopadła!!!jak sobie z tym radzić???
Zaświadczenie Ci dadzą i możesz je dac pracodawcy ale to nic nie da. Beda czekać na potwierdzenie ciąży przez położne( chyba że będziesz już powyżej 10tygodnia)Byłoby super. Mi udało się umówić na piątek, ciekawa jestem tylko czy jest szansa na jakieś zaświadczenie do pracy czy jednak muszę czekać do wizyty z położną.
No i trzymam mocno kciuki za Twoją wizytę [emoji8]
[emoji480]12.09.2018[emoji480]