reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Hej, ale mnie dziś zmęczenie wzięło, wychodzi kilka ostatnich dni. Na razie tylko zaprowadziłam Młodego do przedszkola i zrobiłam śniadanie, nic więcej nie chce mi się robić :/

reklama
Witam się w nowym tygodniu :) ten tydzień samych wizyt :)
Dziś usg piersi we wtorek beta w czwartek usg kropeczki mam nadzieje, że będzie już widać :) w czwartek rownież badania toxoplazmoza, morfologia, mocz, grupa krwi itp a w sobotę ze wszystkimi wynikami wizyta u ginekologa i jak bedzie wszystko w porządku to zakładamy kartę :)
Tydzień lekkich stresów mnie czeka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja właśnie u dentysty siedzę zaraz zejdę na zawał :( jeszcze bez znieczulenia trzeba te zeby teraz robić :( wam tez gin kazał wszystkie żeby teraz zrobić ?

Miałyście albo słyszeliście o takim bólu, centralnie na dole, ale taki jakbyście z kopa tam dostały [emoji23]? Tak jakby w te kość.

3jgxugpjji86cg4t.png

reklama
Ja właśnie u dentysty siedzę zaraz zejdę na zawał :( jeszcze bez znieczulenia trzeba te zeby teraz robić :( wam tez gin kazał wszystkie żeby teraz zrobić ?
Są znieczulenia dla kobiet w ciąży, ja w poprzedniej często bywałam u dentysty i tylko z znieczuleniem bo inaczej nie dałabym rady wytrzymać.

Do góry