reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja się na następną wizytę zapiszę na 01.02, bo już jajko znoszę. To będzie 9+5 i mam nadzieję że jest wszystko w porządku. Na ostatniej wizycie byłam w 6 + 4 i było już serducho [emoji173]

reklama
Hejo!!!
Ja obudziłam się bez jakichkolwiek objawów (nie licząc bolących piersi) :D
Zadzwoniłam wyznaczyć sobie termin USG genetycznego i 21 lutego pooglądam sobie dokładnie maluszka i być może dowiem sie kto tam u mnie zamieszkał :D
Teraz jeszcze trzymajcie kciuki, żeby udało mi się dodzwonić do poradni endokrynologicznej, bo nie chce mi się tam zapylać :p marzę o jajku na miękko, więc mykam robić :)

Też liczę że na połówkowych dowiem się kto mieszka w brzuszku. Z synem wiedział już od połówkowych.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Współczuję. Niech się kuruje byleby nie szpital.
A Ty bierz coś zapobiegawczego. p r en ale n.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamy rozsądna pediatre. W kwietniu zachorował na zapalenie płuc i dzięki Bogu wyleczony w domu. Ja się nie dam chorobie! [emoji23]
Ja mam wizytę dzisiaj na 17:15 jakoś mi dzisiaj czas wolno leci...

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki i odliczam razem z Tobą [emoji16]

3jgxugpjji86cg4t.png

reklama
Do góry