reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ja już jak gdzieś wyjdę mam wizję odejścia wód w miejscu publicznym haha oj przecież życie się nie kończy po narodzinach dziecka! :)
Dokładnie :) przecież dziecko to nie jest jakiś intruz, jak się urodzi to będzie inaczej, ale też fajnie. A na początku pewnie bedziemy z S. tak zapatrzeni w Blankę, że w ogóle nie będziemy zwracać uwagi na imprezy i miejsca, w ktorych moglibyśmy być gdyby nie dziecko. Ja na pewno nie ;)

W ogóle zastanawiam się jak bardzo mi się to spodoba i ile razy pożałuje że tak późno zdecydowaliśmy się na dziecko.

reklama
Szacuja 3200 a wyskoczy 4100 :D?
Hihi.
Ja tez nie bardzo zawierzam tym pomiarom wszystkim.
U mnie ostatnie badania wskazywaly na niska wage Leosia i na jednym szacunek byl na 2660, a na drugim 2640. Leo urodzil sie z waga 2700. Szacun dla lekarzy, bo pomylka byla zadna chociaz uprzedzali o mozliwosci bledu na granicy 10-15% (jakos tak). Jak widac moze to zalezy od lekarza, jego umiejetnosci i sprzetu?

Dziekuje za gratulacje :-)

Mala spi od 11nie chce jesc a ni nic...
Czekam na meza z chlopakami :-)

Wiciowa ja man pare kaftanikow na 56 i potem same 62. W ogole jestem pozytywnie zaskoczona nie musze miec nic swojego poza sztuccami :-) :-) :-) nawet pampersy i waciki do pupy daja caly czas. Fajny kameralny szpital i rodzilam ja maz i polozna w polmroku :-)

Moja dama zajela mi pol lozka a.ja leze wygieta

Załączniki

• IMG_20180909_155615.jpg
    IMG_20180909_155615.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 207
No właśnie średnio. Tzn mnie o dziwo nawet nie boli, ale po całym dniu,kiedy nic się nie działo, w nocy zachlapałam pół łazienki, bo tak mi się lało, a nie używam ostatnio wkładek/podpasek i znaleźć nie mogłam. W końcu te przygotowane do szpitala otworzyłam i okłady z kory sobie w nocy robiłam (męża wyrzuciłam z sypialni), ale mam wrażenie że te czopki pomagają. Jutro zapytam gina o cyclo3fort.
Pociesz się, że chociaż tego krwawienia nie masz, bo wkładki na tyłku nosić? [emoji15] Mąż mi przypomniał, że w każdej ciąży pod koniec mam zaostrzenie, więc może to że u ciebie gorzej, też dlatego?
Cyclo 3 fort w ciazy mozna chociaz ja teoche sie balam dokladac kolejne leki.
U mnie 5 dni po cc hemoroidy sie jakby chowaja. Na szczescie troche podleczylam je wczesniej unigelem czopkami i mascia (ona jak doczytalam ma leczyc rany) orza okladami z kory debu i rumianku, a ja mialm stan ostry i podkrwawianie. Mam nadzieje, ze calkiem mi przejdzie za jakis czas. Przed ciaza mialam ze dwa ataki wiec pewnie tak juz bedzie poki co. Mam tez zaplanowana kontrole za kilka miesiecy u proctologa to mi powie jaki stan.

reklama
Chusty są cudowne. Udało mi się ogarnąć chatę :D
Zaraz mam gości. Przed chwilą wpadła siostra Przemka i zamiast "cześć" usłyszałam "o Jezu jaka ty jesteś zmęczona". Także, żeby Was nie straszyć, zdjęcia z filtrami [emoji14]

IMG_20180909_150741.jpg
IMG_20180909_150647.jpg

Załączniki

• IMG_20180909_150741.jpg
    IMG_20180909_150741.jpg
    78 KB · Wyświetleń: 486
  • IMG_20180909_150647.jpg
    IMG_20180909_150647.jpg
    76,9 KB · Wyświetleń: 471
Do góry