Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Maarcia, sliczne obie . Kobieto, jestes stworzona do rodzenia. Tak wygladac po porodzie!? Forumowa Kate Middelton.Tak sie skulila i pieknie ssie...jaki spokoj...zapach...bosko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maarcia, sliczne obie . Kobieto, jestes stworzona do rodzenia. Tak wygladac po porodzie!? Forumowa Kate Middelton.Tak sie skulila i pieknie ssie...jaki spokoj...zapach...bosko
Nie wiem, ile masz lat,.ja pierwsze urodzilam w 31. Teraz drugie.Dokladnie tak. Jaka ja mialam byc rozsadna marka . A widze, ze odpala mi na maxa. Szczegolnie, ze to pozne i bardzo wyczekane dziecko, a na drugie raczej nie mamy szans. Jednak i hormony i milosc niesamowicie miesza w glowie
Super, że już nie karmicie się przez sondę! Takie sukcesy cieszą najbardziej!Kurde probuje was doczytać między karmieniami ale młoda ciągle na cycu i nie nadarzam.
Goj co chodzi o mpm to średnio polecam. Moja mama kupiła z tej firmy kuchenkę gazową. Ledwo że blacha jest tak cienką że strach duże garnki stawiać żeby się to wszystko nie rozdupczylo to w dodatku z tyłu kuchenki przymocowana jest jedna kostka kostki brukowej a to żeby jak się drzwiczki od piekarnika otwiera to żeby ta kuchenka się nie przewróciła. Normalnie hit sezonu. Jak potrafią mieć takie patenty to ja bym się bała co w tej lodówce mogło by się znaleźć.
A my dzisiaj 3 dzień bez sondy tylko na cycu. Póki co nie tyjemy ale i żadnego spadku wagowego też nie zaliczyliśmy . A iimo 3 tygodni męczenia cycków laktatorem to jak młoda się do cyca dossala to mam sutki poranione i zaczynam wyć w momencie przystawania.
HujowegoChloe Chloe dasz radę tylko się nie stresuj. Bo to tylko szkodzi na laktację. Teraz po pobycie w tym szpitalu to znam takie historie ze wierzę w cuda o jak tylko uwierzysz że dasz radę to napewno dasz i tego się trzymaj. Dla tego małego szkraba dasz radę wszystko.
Dobra do potem bo idę nadrabiać.a dużo czasu nie mam bo młoda się już kręci. A tak wogole to zaraz jajco tu zniosę. Młody pierwsze dni do szkoły i tęskni za mną a my z Kasieńka tyle kilometrów od domu.
GratulacjeNinka 3920 58cm :-) :-) :-)
O 4 dostalam oxy o 5.15 juz.sie tulilysmy 2h. Cudna jest...pieknie ssie tfu tfu
Teraz mi ja.zabrali a ja leze.ale mam jeden.szewek...lekarz.nawet.nie.zdarzyl zajrzec :-) :-) :-) :-)
Ja nie odebrałam złośliwie ale mogę kilka rozmiarów Ci oddać i to z chęcią
Przesadzilas z tym 4100.. Ale tak bliżej 4000 to bym się spodziewała.. te 3200 jakoś mi nie pasi do twojej kluski może dodadzą te 500 od marciSzacuja 3200 a wyskoczy 4100 ?
Hihi.
Ja tez nie bardzo zawierzam tym pomiarom wszystkim.
Będzie dobrze. Trzymamy kciuki za was i ma młodego w szkole też.. Mój też w 1 klasie.. więc rozumiem..Kurde probuje was doczytać między karmieniami ale młoda ciągle na cycu i nie nadarzam.
Goj co chodzi o mpm to średnio polecam. Moja mama kupiła z tej firmy kuchenkę gazową. Ledwo że blacha jest tak cienką że strach duże garnki stawiać żeby się to wszystko nie rozdupczylo to w dodatku z tyłu kuchenki przymocowana jest jedna kostka kostki brukowej a to żeby jak się drzwiczki od piekarnika otwiera to żeby ta kuchenka się nie przewróciła. Normalnie hit sezonu. Jak potrafią mieć takie patenty to ja bym się bała co w tej lodówce mogło by się znaleźć.
A my dzisiaj 3 dzień bez sondy tylko na cycu. Póki co nie tyjemy ale i żadnego spadku wagowego też nie zaliczyliśmy . A iimo 3 tygodni męczenia cycków laktatorem to jak młoda się do cyca dossala to mam sutki poranione i zaczynam wyć w momencie przystawania.
HujowegoChloe Chloe dasz radę tylko się nie stresuj. Bo to tylko szkodzi na laktację. Teraz po pobycie w tym szpitalu to znam takie historie ze wierzę w cuda o jak tylko uwierzysz że dasz radę to napewno dasz i tego się trzymaj. Dla tego małego szkraba dasz radę wszystko.
Dobra do potem bo idę nadrabiać.a dużo czasu nie mam bo młoda się już kręci. A tak wogole to zaraz jajco tu zniosę. Młody pierwsze dni do szkoły i tęskni za mną a my z Kasieńka tyle kilometrów od domu.
Dziekuje Ci bardzo. Staram sie jak moge karmic go piersia i mam nadzieje, ze to sie jakos unormuje i sie uda. Na razie podjelismy decyzje, ze jak po dlugim karmieniu nadal bedzie szukal jedzenia i olakal to bedziemy go dokarmiac, bo nie chcemy, zeby byl glodny. Jutro przychodzi polozna (mam nadzieje, bo dopiero bede do niej dzwonic) to moze mi pomoze teoche oceni sytuacje obiektywnie. Ranek jest madrzejszy od wieczora, ja tez bede codziennie w lepszej formie - moze to tez ulatwi kp. Piersi teoszke podgoilam wiec moge dawac - tylko pierwszy "zaciag" to moje syczenie z bolu . Lewej nie umie zlapac mimo wyciagania strzykawka i laktatorem. Zaczynamy przez kapturek, a potem jak ja troche wyciagnie latwiej lapie juz "naga" piers.Chloe chloe jak sie czujesz?
Pięknie walczysz o tą laktację- podziwiam. Fajny pomysł podawać mm przez strzykawka.
Pamiętaj też że wspieramy cię tu wszystkie w każdej twojej decyzji. Nawet jak juz powiesz dość, nie mam siły, nie chce to masz do tego prawo i też Cię będziemy wspierać.
Mój 7 lat temu mimo że się najadal i nie mialam mi temu wątpliwości też mnóstwo wieczorów przeplakal z niewiadomego powodu.. najprawdopodobniej że zmęczenia.. Ja płakałam z nim.. Aż w końcu męczył się i zasypiał.. czasem tak jest.
Jesteś najlepsza mama dla Leosia- nigdy nie zapominaj!! Przesyłam najszczersze buziaki i uściski.. to się unormuje