reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ale mnie nic nie boli tylko brzuch sie spina...

:(
Mam cykora

Zazdroszcze, ja bym byla podekscytowana, pewnie datego ze nie wiem do konca co mnie czeka haha [emoji1]

A dzisiaj odwiedzila mnie ciotka polozna i takie dary mi zostawila [emoji39] i tona pieluch flanelowych
IMG_7278.JPG

Załączniki

• IMG_7278.JPG
    IMG_7278.JPG
    276,9 KB · Wyświetleń: 432
u mnie w szpitalu zzo tylko ze wskazań medycznych, cokolwiek to znaczy...
Nie wiem co to znaczy , ale mam nadzieję że joe będzie bardzo bolesny ten poród . Jutro budzę się z nadzieją że urodzisz [emoji6] też bym chciała już być tak daleko jak Ty [emoji6] żeby coś się zaczęło dziać . Ja o niczym innym nie potrafie myśleć, kiedy to się zacznie , ja się tak panicznie boję tego porodu , jakby to były moje ostatnie dni [emoji85] [emoji33] i ciągle mojego T się pytam , "Kochanie czy ja napewno nie umrę z bólu "[emoji86]

reklama
Dziewczyny ja mam mega panikę, nie wiem jak sobie z tym poradzić [emoji85] przed tym porodem nie wiem na co mam się nastawić, a najgorsze że mam nerwicę lękową, i to może wzmorzyc moje napięcie przed tym wielkim dniem dziewczyny obiecajcie mi że dam radę [emoji33]

Do góry