oluchapoducha
Fanka BB :)
Marcia powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale mnie nic nie boli tylko brzuch sie spina...
Mam cykora
@Marciaa będzie dobrze, nie bój się nic [emoji5]Ale mnie nic nie boli tylko brzuch sie spina...
Mam cykora
u mnie w szpitalu zzo tylko ze wskazań medycznych, cokolwiek to znaczy...A będziesz korzystala ze znieczulenia ZZO ?
TakKasia trzymam kciuki, a to pierwszy poród?
Ja bym se urodzila jeszcze razZazdroszcze, ja bym byla podekscytowana, pewnie datego ze nie wiem do konca co mnie czeka haha [emoji1]
A dzisiaj odwiedzila mnie ciotka polozna i takie dary mi zostawila [emoji39] i tona pieluch flanelowych
Zobacz załącznik 896071
Trzymam kciuki, będzie dobrzeNo jak pierworodka...nogi z galarety
Nie wiem co to znaczy , ale mam nadzieję że joe będzie bardzo bolesny ten poród . Jutro budzę się z nadzieją że urodzisz [emoji6] też bym chciała już być tak daleko jak Ty [emoji6] żeby coś się zaczęło dziać . Ja o niczym innym nie potrafie myśleć, kiedy to się zacznie , ja się tak panicznie boję tego porodu , jakby to były moje ostatnie dni [emoji85] [emoji33] i ciągle mojego T się pytam , "Kochanie czy ja napewno nie umrę z bólu "[emoji86]u mnie w szpitalu zzo tylko ze wskazań medycznych, cokolwiek to znaczy...