reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Przeglądałam właśnie poradnik o karmieniu piersią od Lovi.
@Chloe.Chloe może Ci się przyda:
Skan_001.jpg
Skan_002.jpg
Skan_003.jpg
Skan_004.jpg

Załączniki

• Skan_001.jpg
    Skan_001.jpg
    290,1 KB · Wyświetleń: 433
  • Skan_002.jpg
    Skan_002.jpg
    868,5 KB · Wyświetleń: 434
  • Skan_003.jpg
    Skan_003.jpg
    650,8 KB · Wyświetleń: 425
  • Skan_004.jpg
    Skan_004.jpg
    729,1 KB · Wyświetleń: 413
reklama
Nie do wiary- przeczytalam dzisiajsze forum, nawet obiad zrobilam na spolke z m.
Chce sie pochwalic malym sukcesem: dwa karmienia byly tylko z cyca (nez dokarmiania). Po karmieniu raz maly spal 1h, a drugi raz 3,5h. On az za duzo spi. Az go wybudzilam, jak sie zorientowalam, ze tyle spi. Obudzil sie wsciekle glodny i nie mogl zlapac tej mojej plaskiej brodawki :(. Byl ryk, prezenie sie i nerwy. Maz mi pomagal go przystawic. Udalo sie. Zjadl z obu piersi (zajelo to godzine), zasnal przy cycu i spi dalej. Niestety nie umiem karmic na lezaco :(.
Mam juz strzykawke do wyciagania sutkow ;). Mozna tez laktatorem, ale to wiecej zabawy. Mam gorace piersi, czy to niebezpieczny objaw i juz powinnam przykladac kapuste?
Ja czasem też mam gorące jak przerwy dochodzą do magicznych 3h ale wtedy przystawiam mlodego

A ja padam, posprzatałam chatę podłogi pomyłam i mam dość, ale rodzić to bym mogła [emoji12] ja tylko pamiętam że jak tylko synów do cyca przystawiałam to automatycznie chciało mi się pić... Ciekawe czy teraz też tak będzie... Ja nie mam nic na 50, wszystko od 56 jest.

A ja padam, posprzatałam chatę podłogi pomyłam i mam dość, ale rodzić to bym mogła [emoji12] ja tylko pamiętam że jak tylko synów do cyca przystawiałam to automatycznie chciało mi się pić... Ciekawe czy teraz też tak będzie... Ja nie mam nic na 50, wszystko od 56 jest.
To nam.nawet w szkole rodzenia mowili, zeby miec butelke wody pod reka przy karmieniu

reklama
Do góry