RooibosGirl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czasem też mam gorące jak przerwy dochodzą do magicznych 3h ale wtedy przystawiam mlodegoNie do wiary- przeczytalam dzisiajsze forum, nawet obiad zrobilam na spolke z m.
Chce sie pochwalic malym sukcesem: dwa karmienia byly tylko z cyca (nez dokarmiania). Po karmieniu raz maly spal 1h, a drugi raz 3,5h. On az za duzo spi. Az go wybudzilam, jak sie zorientowalam, ze tyle spi. Obudzil sie wsciekle glodny i nie mogl zlapac tej mojej plaskiej brodawki . Byl ryk, prezenie sie i nerwy. Maz mi pomagal go przystawic. Udalo sie. Zjadl z obu piersi (zajelo to godzine), zasnal przy cycu i spi dalej. Niestety nie umiem karmic na lezaco .
Mam juz strzykawke do wyciagania sutkow . Mozna tez laktatorem, ale to wiecej zabawy. Mam gorace piersi, czy to niebezpieczny objaw i juz powinnam przykladac kapuste?
Dlatego kurczak bo mały i żółty... Bartek pytał czy urodziłam go na tacce jak kurczaki z BiedryNie no mam body na długi i krótki, polspiochy i pajace. Dostał mój od znajomych troszkę, więc takie fajne kilka będzie
A to jak łapki ok, to jest ok po prostu kurczak. Mój na różnie do tego
Haha no u mnie stąd ta sama ksywka. Plus się opala w piekarniku [emoji23]Dlatego kurczak bo mały i żółty... Bartek pytał czy urodziłam go na tacce jak kurczaki z Biedry
To nam.nawet w szkole rodzenia mowili, zeby miec butelke wody pod reka przy karmieniuA ja padam, posprzatałam chatę podłogi pomyłam i mam dość, ale rodzić to bym mogła [emoji12] ja tylko pamiętam że jak tylko synów do cyca przystawiałam to automatycznie chciało mi się pić... Ciekawe czy teraz też tak będzie... Ja nie mam nic na 50, wszystko od 56 jest.
Barszo dziekuje. Super kompendium. Juz zastanawiam sie czy nie mam nawaluPrzeglądałam właśnie poradnik o karmieniu piersią od Lovi.
@Chloe.Chloe może Ci się przyda:
Zobacz załącznik 896039 Zobacz załącznik 896040 Zobacz załącznik 896041 Zobacz załącznik 896042
Jaki słodziak.I foto mojego kurczaczka
Do kompletu ma rumień noworodkowy, temu taki czerwony Zobacz załącznik 895838
Bede budzic mojego spiocha w takim razie.Ja czasem też mam gorące jak przerwy dochodzą do magicznych 3h ale wtedy przystawiam mlodego