reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny ja mam mega panikę, nie wiem jak sobie z tym poradzić [emoji85] przed tym porodem nie wiem na co mam się nastawić, a najgorsze że mam nerwicę lękową, i to może wzmorzyc moje napięcie przed tym wielkim dniem dziewczyny obiecajcie mi że dam radę [emoji33]
Kasiu dasz radę na 100000%

reklama
Marciaa powodzenia.
Dziewczyny ale ładne te wszystkie nasze forumowe dzieciaczki :) Ja dzisiaj odczuwam lekkie skurcze, brzuch twardnieje ale mam nadzieję doczekać do pn, to już tylko jakieś 36 h :)

Nie wiem co to znaczy , ale mam nadzieję że joe będzie bardzo bolesny ten poród . Jutro budzę się z nadzieją że urodzisz [emoji6] też bym chciała już być tak daleko jak Ty [emoji6] żeby coś się zaczęło dziać . Ja o niczym innym nie potrafie myśleć, kiedy to się zacznie , ja się tak panicznie boję tego porodu , jakby to były moje ostatnie dni [emoji85] [emoji33] i ciągle mojego T się pytam , "Kochanie czy ja napewno nie umrę z bólu "[emoji86]
Nie umrzesz :) boli. Boli bardzo. Ale ten ból ma cel, jest po coś. Każdy ból przybliża nas do spotkania z dzieckiem. Takze dasz radę ;)

Btw. Jakoś w okolicach pełnego rozwarcia, gdzie ból był już OGROMNY, chciałam zabłysnąć poczuciem humoru w każdej sytuacji i walnęłam hasłem "dalibyscie mi przynajmniej jakiś Apap" . Wiecie, że nikt nie zaczaił żartu?! Skandal. Moja doula potem do mnie "a pamiętasz jak prosiłaś o Apap?". Mówię jej, że tak, to miał być taki cięty dowcip, ale nikt mnie nie zrozumiał. Stwierdziła, że jestem nienormalna [emoji14]

Dziewczyny ja mam mega panikę, nie wiem jak sobie z tym poradzić [emoji85] przed tym porodem nie wiem na co mam się nastawić, a najgorsze że mam nerwicę lękową, i to może wzmorzyc moje napięcie przed tym wielkim dniem dziewczyny obiecajcie mi że dam radę [emoji33]
Pewnie, że dasz radę, spokojnie, lęk przed nieznanym to zupełnie normalne. Na pewno będzie dobrze.

Nie umrzesz :) boli. Boli bardzo. Ale ten ból ma cel, jest po coś. Każdy ból przybliża nas do spotkania z dzieckiem. Takze dasz radę ;)

Btw. Jakoś w okolicach pełnego rozwarcia, gdzie ból był już OGROMNY, chciałam zabłysnąć poczuciem humoru w każdej sytuacji i walnęłam hasłem "dalibyscie mi przynajmniej jakiś Apap" . Wiecie, że nikt nie zaczaił żartu?! Skandal. Moja doula potem do mnie "a pamiętasz jak prosiłaś o Apap?". Mówię jej, że tak, to miał być taki cięty dowcip, ale nikt mnie nie zrozumiał. Stwierdziła, że jestem nienormalna [emoji14]
Buahaha @StarAnia dobre z tym APAPem, [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Dzięki dziewczyny kazde slowa , dodają mi otuchy, moze komuś wydawać się dziwne , no ale to czekanie i niepewność kiedy , wprowadza mnie w większy stres tym bardziej pierwsza ciaza i poród, ja już początki miałam bardzo ciężkie, i też już chwilowo myślałam że nie dam rady i że umrę, ale jednak żyje [emoji16] i jestem już na finiszu

reklama
Nie wiem co to znaczy , ale mam nadzieję że joe będzie bardzo bolesny ten poród . Jutro budzę się z nadzieją że urodzisz [emoji6] też bym chciała już być tak daleko jak Ty [emoji6] żeby coś się zaczęło dziać . Ja o niczym innym nie potrafie myśleć, kiedy to się zacznie , ja się tak panicznie boję tego porodu , jakby to były moje ostatnie dni [emoji85] [emoji33] i ciągle mojego T się pytam , "Kochanie czy ja napewno nie umrę z bólu "[emoji86]
Facet by umarł kobieta nie. Dasz radę!

Do góry