Z tym piciem mam to samoA ja padam, posprzatałam chatę podłogi pomyłam i mam dość, ale rodzić to bym mogła [emoji12] ja tylko pamiętam że jak tylko synów do cyca przystawiałam to automatycznie chciało mi się pić... Ciekawe czy teraz też tak będzie... Ja nie mam nic na 50, wszystko od 56 jest.
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Ech no faceci nie mają wyczucia w ogóle. To Ci powiem hicior, że jak powiedziałam rano w dzień porodu Przemkowi, że mam skurcze porodowe i że się zaczęło, to zapytał, czy zdążę zrobić obiad, żebyśmy zjedli przed wyjazdem do szpitala Ale wiem, że masz ochotę teraz męża ubić i wcale się nie dziwię.Ja tez bylam na pikniku rodzinnym. Zadzwonila mama Dawida kolegi że idą i czy nie przyjedziemy. Zabraliśmy jeszcze drugiego i 11-15 byliśmy. Teraz szybki obiad i już nie mam sił. Jeszcze m został żeby ogarnąć mieszkanie, ja ledwo przyszłam, a on dopiero wstał bo spał. Ale nadarłam się na niego. Aż szkoda że D musiał słuchać. Ale już nie wytrzymałam. To ja ledwo idę, żeby dziecko odbyło na świeżym powietrzu, a ten spał do 9, potem wstal zjedlismy sniadanie i my poszliśmy, a on dalej do łóżka do 15. Normalnie dawno nie czułam takiej nienawiści do nikogo. Nadarłam się, napłakałam i nie chce go widzieć. Powiedziałam że rodzę sama i niech się wypcha nierób i leniuch jeden. Mam go dość. Sorki ze was tym mecze, ale nie mam w tym momencie komu się zwierzyć.
Wiem że to po części hormony, ale przegiął pałkę i to w takim momencie.
To objaw nawału Nic strasznego Brawo dla Was! Myślę, że możesz zapomnieć o mm. Odciągaj sobie troszkę między karmieniami, żeby w razie opisanej przez Ciebie sytuacji (nerwus nie potrafi złapać piersi) podać mu ze strzykawki 5-10 ml, żeby zaspokoił pierwszy głód i wtedy do piersiNie do wiary- przeczytalam dzisiajsze forum, nawet obiad zrobilam na spolke z m.
Chce sie pochwalic malym sukcesem: dwa karmienia byly tylko z cyca (nez dokarmiania). Po karmieniu raz maly spal 1h, a drugi raz 3,5h. On az za duzo spi. Az go wybudzilam, jak sie zorientowalam, ze tyle spi. Obudzil sie wsciekle glodny i nie mogl zlapac tej mojej plaskiej brodawki . Byl ryk, prezenie sie i nerwy. Maz mi pomagal go przystawic. Udalo sie. Zjadl z obu piersi (zajelo to godzine), zasnal przy cycu i spi dalej. Niestety nie umiem karmic na lezaco .
Mam juz strzykawke do wyciagania sutkow . Mozna tez laktatorem, ale to wiecej zabawy. Mam gorace piersi, czy to niebezpieczny objaw i juz powinnam przykladac kapuste?
Kasia_tbg
Aktywna w BB
Dalej łażę z tym balonikiem, nie wypada... Był lekki kryzys jakaś godzinę po tym jak napisałam. Ból przeszedł w skurcze i to takie niefajne :/ Pozygalam się z tego wszystkiego. Spuściły mi trochę tego płynu ze środka, poszłam pod prysznic i zrobiło się znośnie. Skurcze cały czas mam ale takie już lajtowe. Nie powiem, zaskoczył mnie ten ból. Nie myślę nawet o tym jak będzie jutro. I ciekawe jak zasnę z tymi co teraz mam.
oluchapoducha
Fanka BB :)
Kasia trzymam kciuki, a to pierwszy poród?
KatarzynaCarmen
A będziesz korzystala ze znieczulenia ZZO ?Dalej łażę z tym balonikiem, nie wypada... Był lekki kryzys jakaś godzinę po tym jak napisałam. Ból przeszedł w skurcze i to takie niefajne :/ Pozygalam się z tego wszystkiego. Spuściły mi trochę tego płynu ze środka, poszłam pod prysznic i zrobiło się znośnie. Skurcze cały czas mam ale takie już lajtowe. Nie powiem, zaskoczył mnie ten ból. Nie myślę nawet o tym jak będzie jutro. I ciekawe jak zasnę z tymi co teraz mam.
D
Deleted member 180961
Gość
No i coo, sobota prawie minela, gdzie ten moj porod?? synu, masz jeszcze niedziele, wez nie swiruj i sluchaj sie matki
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Jade na IP ..wody mi odchodza...
AgulaK82
Powodzenia, czekamy na wieści [emoji16]Jade na IP ..wody mi odchodza...
AgulaK82
Uparciuch [emoji12]No i coo, sobota prawie minela, gdzie ten moj porod?? synu, masz jeszcze niedziele, wez nie swiruj i sluchaj sie matki
reklama
KatarzynaCarmen
czekamy [emoji110]Jade na IP ..wody mi odchodza...