KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
@Kasia_tbg czy już coś się rozkrecilo? Trzymam kciuki [emoji110] [emoji33]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko jest możliwe [emoji5] kiedy masz jakąś wizytę czy w ogóle masz?Chyba mi się mała przekręciła , wydaje mi się ,że czuje pupcie od strony brzucha . Daj Boże [emoji7]
Ja to już mam termin na jutro. W poniedziałek idziemy prawdopodobnie do szpitala o ile mnie przyjmą.Wszystko jest możliwe [emoji5] kiedy masz jakąś wizytę czy w ogóle masz?
Aaa, ale Tobie zazdroszczę że już termin masz [emoji5] to w poniedziałek pewnie zrobią usg i się dowiesz czy obróciła się [emoji16]Ja to już mam termin na jutro. W poniedziałek idziemy prawdopodobnie do szpitala o ile mnie przyjmą.
W ogóle dziś wyleciał mi przezroczysty glucior. Przepraszam za określenie , ale lepiej tak niż w ogóle. Mam nadzieję ,że to ten czop.
Brr. Jak.brzydko. Jak chce, to niech załatwi/zarobi. A nie zrzędzi.36 łącznie z czego pokoje 25.5
Mnie metraż nie przeszkadza - mniej sprzątania. U rodziców mamy 18m dwa pokoje wspólny sracz i kuchnia...
On chce wiecej pokoi... i mnie tym gadaniem tylko wku..wia.
My z mężem sami remontowaliśmy dom. To znaczy kupiliśmy zestaw szafek kuchennych gotowych za grosze. Dopasowaliśmy do kuchni i wyglądają jak na wymiar. Wiadomo nie są to rzeczy z górnej półki , ale wystarczająco jak dla nas. Boazerie malowaliśmy bo nie stać nas było w tej chwili na zrywanie. I wiele innych rzeczy.Brr. Jak.brzydko. Jak chce, to niech załatwi/zarobi. A nie zrzędzi.
Szkoda, że tak nie można facetowi powiedzieć (przynajmniej mojemu).
Ja bym jakoś dyplomatycznie podkreśliła zalety nowego miejsca i dobitnie poprosiła,żeby przestał narzekać, bo tobie też może tym obrzydzić.
A co do urządzania to dziś na olx można naprawdę dużo fajnych, tanich lub czasem za darmo rzeczy znaleźć.
Moja mama tak się urządzała (tj. tanio, używane) i ma naprawdę ładnie i przytulnie.
Byłam też sceptycznie do "za darmo" nastawiona, aż mi pokazała poduszkę kojec motherhood, niedaleko mojego miasta.
Pojechałam z myślą, że wywalę jeśli będzie jakaś brudna czy obrzydzająca. Wzięłam słodycze, z myślą że najwyżej tyle stracę. Pani miła, zadbana, z pięknego domu.
Wyprałam poszewkę i wypełnienie i przez 2miesiące miałam raj. Teraz już mnie tylko denerwuje, chyba zbyt dużo miejsca w łóżku zajmuję [emoji48] i ona się nie mieści. I poszewka się sypie, dokupię o ile się sprawdzi przy karmieniu.
A. Sama używaną pralkę beko oddałam za darmo. Prała ale trzeba było łożyska wymienić, w naszym przypadku 150zł bo mąż nie porafi, a starszy pan przyjechał i powiedział, że sobie to za 30 zrobi [emoji3]