oluchapoducha
Fanka BB :)
A mnie tak boli w pochwie jak się kręci że szok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie poduszka ciążowa póki co służy do siedzenia . Tak sobie ją zwijam że w środku dziura i jak karmię to na niej siedzę ze względu na bolące kroczeSpod pachy jest ok. U mnie tez czasem stosujemy. I poduszka ciążowa się przydaje młody bardzo lubi
@oluchapoducha dokładnie u mnie to samo do tego jeszcze wieczne uczucie parcia na pęcherz to koszmar [emoji30] ale damy radę bo jak nie my to kto? [emoji14]A mnie tak boli w pochwie jak się kręci że szok
Ja wiem bo my kmpl. mebli chłopakom za 80zł kiedyś kupiliśmy. Model z lat 90tych ale za to jak nowy.... zero śladów użytkowania. Pradziadkowi S. za 100zł kmpl. wypoczynkowy załatwił... dwie pufy dwa fotele i wersalka. Także...
Ja to też kontenery filuję bo ludzie wywalają perełki np. Hałasy!!! Jak ktoś się nie zna to myśli stare graty... a to designerskie cuda
O, a propos poduchy do spania to ja jestem teraz na tym etapie, że już wcale nie jest mi na niej tak wygodnie. Już ja sama nawet bez owijania się nią jestem strasznie wielka. Coraz ciężej mi się na niej wygodnie ułożyć, ale wiem, że bez niej byłoby jeszcze gorzej, więc nie wyrzucam jej z łóżka. Ale już mam dość. Codziennie wieczorem przed snem zanim rozłożymy łóżko zerkam na tą przeklętą poduszkę i mam ochotę głośno kląć, choleeeeera kolejna noc, znowu będzie trzeba jakoś sie ułożyć. Naprawdę w nocy czuję się jak jakiś hipopotam, kiedy muszę zmieniać pozycje albo budzę się na siku i trzeba wstać. Bycie taką powolną i ociężałą jest straszneBrr. Jak.brzydko. Jak chce, to niech załatwi/zarobi. A nie zrzędzi.
Szkoda, że tak nie można facetowi powiedzieć (przynajmniej mojemu).
Ja bym jakoś dyplomatycznie podkreśliła zalety nowego miejsca i dobitnie poprosiła,żeby przestał narzekać, bo tobie też może tym obrzydzić.
A co do urządzania to dziś na olx można naprawdę dużo fajnych, tanich lub czasem za darmo rzeczy znaleźć.
Moja mama tak się urządzała (tj. tanio, używane) i ma naprawdę ładnie i przytulnie.
Byłam też sceptycznie do "za darmo" nastawiona, aż mi pokazała poduszkę kojec motherhood, niedaleko mojego miasta.
Pojechałam z myślą, że wywalę jeśli będzie jakaś brudna czy obrzydzająca. Wzięłam słodycze, z myślą że najwyżej tyle stracę. Pani miła, zadbana, z pięknego domu.
Wyprałam poszewkę i wypełnienie i przez 2miesiące miałam raj. Teraz już mnie tylko denerwuje, chyba zbyt dużo miejsca w łóżku zajmuję [emoji48] i ona się nie mieści. I poszewka się sypie, dokupię o ile się sprawdzi przy karmieniu.
A. Sama używaną pralkę beko oddałam za darmo. Prała ale trzeba było łożyska wymienić, w naszym przypadku 150zł bo mąż nie porafi, a starszy pan przyjechał i powiedział, że sobie to za 30 zrobi [emoji3]
Rzeczywiście po odmalowaniu na biało byłoby cudo. Minęło już kilka minut, jeszcze stoi?U mnie wczoraj ktos wyrzucil taki zajebisty parawan oldschoolowy, w super stanie
Zobacz załącznik 895948
Jakbym miala miejsce w mieszkaniu to bym wziela, odmalowala drewno na bialo i by bylo cudo [emoji7]
No właśnie źle Wam napisałam, bo nie wiedziałam. Spadła z 2960 do 2780, a dzisiaj rano miała 2775. Ogólnie to dostałabym dzisiaj wypis, gdyby nie ten kardiolog. No ale trzeba.A powiedz mi jaki był długi po porodzie? Bo ja zaopatrzyłam się w kilka sztuk więcej 56, bo miałam mało, ale welurek na noc za 15 zł kusi
Ja miałam małe AGD mpm i rożnie... Za to lodówkę mam Beko i jest ekstra, serio, te szuflady na warzywa i wędliny są świetne. Jeśli ma też to śmiało bierz. To 100 zł, a myślę, że bezie lepsza jednak.Cudna malutka. 10% dzidzia może spaść z wagi, więc spokojnie.
Gratulacje dla wszystkich mamuś, bo chyba nie pisałam.
I dziekuję równiez za gratulacje :*
Nie mogę się doczekać, to będzie cudowne uczucie. Niby nie jest to moja ulubiona pozycja do spania, ale co innego nie lubić a co innego w ogóle nie mócJeszcze chwila i będziecie mogły spać na brzuchu
Ja uwielbiam spać na brzuchu. I w ogóle leżec. Teraz nawet te moje dojce mi nie są w stanie przeszkodzić [emoji14]Nie mogę się doczekać, to będzie cudowne uczucie. Niby nie jest to moja ulubiona pozycja do spania, ale co innego nie lubić a co innego w ogóle nie móc