KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Jest i mała Kasia, która nie jest taka mała
Cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żałuję że w ogóle popatrzyłam
Dużo mnie nacięła , na oko z 4-5 cm na pewno . Ale mały szedł z rączką przy główce więc pewnie głównie przez to .
Ania, a jakie szwy miałaś? Nacięła ci?Piękności! Jak się czujecie?
Odnalazłam przyczynę moich zjazdów. Zmierzyłam cukier. Teraz się boje zostawać sama z dzieckiemmnie muszę sobie jakąś glukozę w saszetkach kupić.
Dziewczyny ja wczoraj po zdjęciu szwów zajrzałam też i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Jak przed ciążą![]()
Kurna zrobiłam farsz do krokietów. Jaki mi wyszedł dobry. Zobaczymy czy w calosci bedzie tez tak fajnie![]()
Nie patrz na tą linie, bo oni mega pionowo te foteliki każą montować. Możesz bardziej "położyć". Zaglowek ustaw tak, żeby pasy barkowe wychodziły na równi z ramionami, bądź ciut poniżej.Ja dzis zadzwonilam do poloznej czy przyjdzie w pon mi zdjac szwy po cc i powiedziala, ze ok
To dobrze bo do szpitala mam min pol godz -40min samochodem, wiec musialabym malego ciagnac.
Starania mam pytanie odnosnie fotelika. Mam cybex aton 5, ale bez bazy i jak montuje tam jest na dole fotelika narysowana linia, ktora ma byc rownolegla do drogi/kol samochodu. Ale jak tak montujr, to wydaje mi sie, ze malemu za bardzo glowa opada do przodu i on sie strasznie denerwuje jazda i dwa nie wiem czy za wysoko/za nisko nie ustawiam zaglowka. Ma byc odstap od ramion dwa palce tak? Jakbys znalazla chwilke, to bede wdzieczna za podpowiedz
Śliczna Kasieńka [emoji7] super powoli do przodu to najważniejsze [emoji5] [emoji106]