reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
To ja też się zapisze na te rzęsy skoro jakoś da radę wylezec [emoji6]a co tam, czas zrobić sobie jakąś przyjemność.. Prawie 9 miesięcy nie byłam u fryzjera i kosmetyczki , także najwyższa pora się jakoś upiekszyc [emoji16]
Ja u fryzjera byłam rok temu , i żałuję że nie poszłam będąc w ciąży bo teraz zapewne ciężko mi będzie się wyrwać :)

Dzisiaj sąsiadka moja uświadomiła mi że na naszej wiosce w tym roku urodziło się już 4 dzieci sami chłopcy i w tym jej synek z 23 czerwca, moja Julka będzie najprawdopodobniej jedyną dziewczyną z tego rocznika ale sam fakt że 5 dzieci z jednej wioski w jednym roku to chyba jakiś rekord, a wiocha duża nie jest....

Dzisiaj sąsiadka moja uświadomiła mi że na naszej wiosce w tym roku urodziło się już 4 dzieci sami chłopcy i w tym jej synek z 23 czerwca, moja Julka będzie najprawdopodobniej jedyną dziewczyną z tego rocznika ale sam fakt że 5 dzieci z jednej wioski w jednym roku to chyba jakiś rekord, a wiocha duża nie jest....

Bedzie miala branie [emoji1]

Ja dziś też się poryczałam... zjadłam czekoladę po która specjalnie wyszłam z domu i trochę lepiej. Bycie jedyną kobietą w gosp. domowym nie jest łatwe...
Obiad robię.
Muszę do ZGNu zadzwonić ale dziś mam ochotę unikać ludzi. Zwinąć się w kłębek...

reklama
Ja dziś też się poryczałam... zjadłam czekoladę po która specjalnie wyszłam z domu i trochę lepiej. Bycie jedyną kobietą w gosp. domowym nie jest łatwe...
Obiad robię.
Muszę do ZGNu zadzwonić ale dziś mam ochotę unikać ludzi. Zwinąć się w kłębek...
@GoJ
IMG_20180907_110237.jpg

Załączniki

• IMG_20180907_110237.jpg
    IMG_20180907_110237.jpg
    100 KB · Wyświetleń: 428
Do góry