reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

U mnie super. Szewki zdjęte, wszystko z podwoziem ok. Młody je, śpi i sra z przewagą pierwszego i ostatniego. Weronika zakochana w młodszym bracie. Do zgubienia zostało minimum 10 kg, ale nie mam czasu jeść, to zleci [emoji14] koleżanka z sali, której pomagałam w kp, codziennie zdaje relacje - jest super! Mały kurczaczek nabiera ciałka ;)
Mój indyk też nabiera ciałka. Gruuuuubaaaaaas!Zobacz załącznik 895495Zobacz załącznik 895496Zobacz załącznik 895497
Ale słodki jest miodzio normalnie, ciekawe jak ja sobie ogarnę temat ehhhj

reklama
Po ciężkiej i bolącej nocy i ja mówię Wam dzień dobry :)
Niestety wszystko odeszło po 4 rano, skurczy porodowych na ktg brak. Nacierpiałam się co nie miara, ale wszystko na marne..
Miłego dnia ! :)
Tylko się nacierpiałaś, ale wszystko idzie w najlepszym kierunku [emoji110]

Dziewczyny, które tak dobrze spały, a wcześniej dokuczały im niedogodności - mam przeczucie, że to cisza przed burzą i takie polepszenie stanu może zapowiadać rychły poród [emoji110]

Hej !;) Wyspałam się jak nigdy i nic mnie nie boli. Wstaje z łóżka i jeśli dobrze pójdzie to wybieramy się z mężem dziś do kina. Tak na zrelaksowanie. W planach mam dziś zrobic krokiety z warzywami. Zobaczymy co mi wyjdzie. Czuje jakiś przypływ energii.

Jestem głodna jak wilk [emoji191][emoji191][emoji191]

A na co idziecie ?

Hej !;) Wyspałam się jak nigdy i nic mnie nie boli. Wstaje z łóżka i jeśli dobrze pójdzie to wybieramy się z mężem dziś do kina. Tak na zrelaksowanie. W planach mam dziś zrobic krokiety z warzywami. Zobaczymy co mi wyjdzie. Czuje jakiś przypływ energii.

Jestem głodna jak wilk [emoji191][emoji191][emoji191]
Zbieraj siły, Marta! :) Może to już dziś :)
Ale piękny opis:)
Mi 2 dni, a tobie 1 do terminu:) gratulacje donoszonej ciąży. Może w terminie wyjdzie:) jak mówiłam swojej położnej że dużo się rusza, to powiedziała, że ona też się musi spakować;) ale już chwilę przed, też są opinie że jak wejdzie w kanał to mniej ruchów. Zobaczymy;)
Wniosek z tego taki, że... reguły nie ma.
Dziewczyny, które tak dobrze spały, a wcześniej dokuczały im niedogodności - mam przeczucie, że to cisza przed burzą i takie polepszenie stanu może zapowiadać rychły poród [emoji110]
Dokładnie! Może to dzień na odsapnięcie przed najcięższym wyzwaniem ;]
Hmm... tyle, że... oj, ja też świetnie spałam :D
A ja jeszcze nie chcę rodzić, niech mała sobie jeszcze ciut podrośnie.

reklama
Hello piątek :)

Mati Ty już pewnie po, mam nadzieje, że wszystko poszło dobrze :)

Marta tylko w kinie nie urodź bo to mój plan :p

Ja jadę na KTG, pierwsze w zaawansowanej ciazy ( bo jedne miałam w 28tc jak byłam na tym jednodniowym cukrzycowym dniu)
Te plecy z boku łupią mnie cały czas, żadna pozycja nie pomoga. I kurde jak na złość bo dziś te rzęsy, jak nic mi nie było to luz i teraz akurat musiało zacząć bolec ...

Dareczka a Ty wyleżalas wczoraj ?

Do góry