No ja 5:00 z wozu. Przewijanie. Cyc. Kawa. Starszaki. Mąż. Wynocha. Drzemka.A wy dalej śpicie? Ja już koniec z resztą co pół godz wstaje...... Miłego dnia
reklama
Berek!
Całą noc głupoty mi się śniły. Stacje metra. Jakiś msgazyn/szkoła/sklep. Chciałam kupić kurtkę była zbyt duża i brzydka. Spadłam ze stropu do szkolnej szatni. Nie wiem czemu śni mi się późna jesień/zima. Teraz nie było inaczej. Gdzieś biegałam. Wiecznie coś...
Jakbym poza snem nie miała miliona rzeczy na łbie... marzę o spokoju ale dupa póki co. Szkoły. Urzędy. Przeprowadzki... Masakra... Podejrzewam że do ferii zimowych dupa z odpoczynku...
Całą noc głupoty mi się śniły. Stacje metra. Jakiś msgazyn/szkoła/sklep. Chciałam kupić kurtkę była zbyt duża i brzydka. Spadłam ze stropu do szkolnej szatni. Nie wiem czemu śni mi się późna jesień/zima. Teraz nie było inaczej. Gdzieś biegałam. Wiecznie coś...
Jakbym poza snem nie miała miliona rzeczy na łbie... marzę o spokoju ale dupa póki co. Szkoły. Urzędy. Przeprowadzki... Masakra... Podejrzewam że do ferii zimowych dupa z odpoczynku...
Mama7
Fanka BB :)
Dziewczyny dziś koniec.. dostaje właśnie ostania dawkę celestonu .. wczoraj cały dzień zero stresu przed operacją ale dziś trochę pękam... Zasnąć nie mogłam od 22 do pierwszej w nocy się kręciłam.. dobrze że są tu fajne położne i jak mnie zobaczyły że do nich wróciłam załatwiły mi sale jednoosobowa i nikt mi nie przeszkadza
Dziś dzień na który czekałam tyle miesięcy, dam znaka jak się ogarnę po wszystkim..
Dziś dzień na który czekałam tyle miesięcy, dam znaka jak się ogarnę po wszystkim..
AgulaK82
Mati78 trzymamy kciuki za Ciebie i fajnie że trafiłaś na miły personel i że masz sale tylko dla siebie [emoji5] Czekamy na wieści [emoji6] buziole i powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]Dziewczyny dziś koniec.. dostaje właśnie ostania dawkę celestonu .. wczoraj cały dzień zero stresu przed operacją ale dziś trochę pękam... Zasnąć nie mogłam od 22 do pierwszej w nocy się kręciłam.. dobrze że są tu fajne położne i jak mnie zobaczyły że do nich wróciłam załatwiły mi sale jednoosobowa i nikt mi nie przeszkadza
No to z tą sala to dobra sprawa, nikt się nie kreci , tylko ja chodzę na siku i tylko ja się kręcę po za tym wc mam zaraz przy drzwiach .. dziewczyny wiedzą że ja cierpię przez te nerki i mnie nawet same nie męczą i nie budzą w nocy na te badania...a jak juz to robią to delikatnie..Mati78 trzymamy kciuki za Ciebie i fajnie że trafiłaś na miły personel i że masz sale tylko dla siebie [emoji5] Czekamy na wieści [emoji6] buziole i powodzenia [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Kurcze wczoraj dzwonię do mojej kluski z informacją że jutro będzie miała siostrę a ona że właśnie jej się śniło że umarłam w szpitalu.. i płakała przez sen a ja do niej właśnie dzwonię ..
Teraz cały czas myślę i tym śnie ..
Mam nadzieję że będzie wszystko ok podczas operacji i Zuza i ja damy radę ..
AgulaK82
Ojej takie sny [emoji44] nawet nie myślcie tak, będzie wszystko dobrze [emoji8]No to z tą sala to dobra sprawa, nikt się nie kreci , tylko ja chodzę na siku i tylko ja się kręcę po za tym wc mam zaraz przy drzwiach .. dziewczyny wiedzą że ja cierpię przez te nerki i mnie nawet same nie męczą i nie budzą w nocy na te badania...a jak juz to robią to delikatnie..
Kurcze wczoraj dzwonię do mojej kluski z informacją że jutro będzie miała siostrę a ona że właśnie jej się śniło że umarłam w szpitalu.. i płakała przez sen a ja do niej właśnie dzwonię ..
Teraz cały czas myślę i tym śnie ..
Mam nadzieję że będzie wszystko ok podczas operacji i Zuza i ja damy radę ..
JoAnnA250694
Dziewczyny czy na ściągnięcie szwów po cesarce trzeba mieć skierowanie?
reklama
No właśnie ciekawe jak to będzie..Dziewczyny czy na ściągnięcie szwów po cesarce trzeba mieć skierowanie?
Kurcze kiedyś po Cc leżało się siedem dni w szpitalu i było wszystko na miejscu załatwiane a teraz ..