KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
A mąż pstryknal mi jedna fotkę
Zobacz załącznik 895384
Gratulacje cudnego maleństwa [emoji324][emoji324][emoji324]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mąż pstryknal mi jedna fotkę
Zobacz załącznik 895384
Dominikanin. Z...sty facet.Paula co to ten szustak? W Google wyskakuje mi jakiś gość o takim nazwisku
Może to skurcz? A może coś od rwy kulszowej? Ja miałam bóle, że czasem nogi nie mogłam podnieść. Gdzieś mi mała leżała na nerwie.A mnie tak bolą plecy, że masakra. I ogólnie jak chwyci to nie puszcza jaka pozycje bym przyjęła. Tak z boku z tylu z lewej strony.
Jak prasowałam pościel ( nienawidzę tego robić a miałam dwa komplety) to prawie płakałam bo tak trzymało.
Może skurcze od krzyża????A mnie tak bolą plecy, że masakra. I ogólnie jak chwyci to nie puszcza jaka pozycje bym przyjęła. Tak z boku z tylu z lewej strony.
Jak prasowałam pościel ( nienawidzę tego robić a miałam dwa komplety) to prawie płakałam bo tak trzymało.
A mnie nie przeszły po porodzie te nóg... więc oznacza to że mój po...ny kręgosłup znów mi coś uciska!! Dziad! Znów mnie czeka masaż rehabilitacyjny z p.bolowym czopem do de i siniakami na plecach jak po pobiciu. BOOOOOOMBAMoże to skurcz? A może coś od rwy kulszowej? Ja miałam bóle, że czasem nogi nie mogłam podnieść. Gdzieś mi mała leżała na nerwie.
Może skurcze od krzyża????