reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dobranoc [emoji1]
IMG_7259.JPG

Załączniki

• IMG_7259.JPG
    IMG_7259.JPG
    141,1 KB · Wyświetleń: 572
Dziewczyny noce mnie wykańczaja nie mogę oddychać dosłownie!!!! Jakby mi coś blokowało dostęp powietrza zasypiam o 23 i budzę się co 30 min czuje jak nie mogę złapać tchu! Śni mi się to, mam przez sen dreszcze, brak mi tlenu, ale co najlepsze jak położę się w ciągu dnia spać to tego nie mam tylko w nocy, jestem tym już bardzo zmęczona bardzo

A skurcze mogą być niezależnie od brzucha? Bo czuje to ciagle ale z tylu i z boku a nie z przodu..
Wiesz ja z Mikołajem mimo że po dwóch porodach nie miałam typowych skurczy. Mnie bolało z lewej strony na wysokości jajnika. Ta sąsiadka od 6ciorga dzieci z takimi innymi bólami rodziła dwójkę dzieci. Więc uważam że jest to możliwe...

reklama
Dziewczyny noce mnie wykańczaja nie mogę oddychać dosłownie!!!! Jakby mi coś blokowało dostęp powietrza zasypiam o 23 i budzę się co 30 min czuje jak nie mogę złapać tchu! Śni mi się to, mam przez sen dreszcze, brak mi tlenu, ale co najlepsze jak położę się w ciągu dnia spać to tego nie mam tylko w nocy, jestem tym już bardzo zmęczona bardzo
Miałam IDENTYKO z Bartkiem i to chyba do porodu i myślałam że kiedyś zwyczajnie ten bezdech mnie nie wybudzi i umrę. Budziłam się w nocy jak ryba wyjęta z wody rozpaczliwie łapiąc oddech.... Mimo spania na bokach czy siedząco..

Do góry